Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

«Maroussi In Colour»:Σε ρυθμούς Latin διασκέδασαν μικροί & μεγάλοι στο Μαρούσι

Μία ξεχωριστή διασκεδαστική γιορτή με μουσική, χορό, κέφι και φυσικά χρώμα απόλαυσαν μικροί και μεγάλοι στην εκδήλωση «Maroussi In Colour», που διοργάνωσε το «Colour Day Festival», η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού & Πολιτισμού  του Δήμου Αμαρουσίου (Κ.Ε.Δ.Α.), σε συνεργασία με την ομάδα Εθελοντικής Πολιτικής Προστασίας.          
Με αποκριάτικη διάθεση και χρώμα όλοι οι συμμετέχοντας στο πιο κεφάτο party, διασκέδασαν με την ψυχή τους, έβγαλαν πολλές φωτογραφίες, βαφτήκαν με έγχρωμη διάθεση και απήλαυσαν Ζumba χορούς από σχολές της πόλης και δυνατή χορευτική μουσική από τον DJ Marnick και τους Otherview που ξεσήκωσαν με την παρουσία τους.
Την εκδήλωση συμμετείχε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γεώργιος Πατούλης, ο οποίος αναφερόμενος στην ξεχωριστή πολύχρωμη εκδήλωση σημείωσε:


«Διώχνουμε το γκρίζο, όλοι μαζί γεμίζουμε το Μαρούσι με χρώμα. Με αγάπη, αλληλεγγύη, πίστη και αισιοδοξία προσπαθούμε για ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.»        

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βασίλης Κόκκαλης, ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. Νικόλαος Πέππας και η Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Ελένη Λέκκα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου