Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Ο Αλβανός Bujar Kapexhiu σκιτσάρει Θ. Κολοκοτρώνη & Μ. Μπότσαρη, να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό!

Ο Αλβανός σκιτσογράφος προκαλεί αναρτώντας ένα σκίτσο του που δείχνει τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη & Μάρκο Μπότσαρη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό!!!
Το θέμα δημοσιοποίησε η οργάνωση «macedonianleague.org», η οποία αναφέρει πως μια «νεοσυσταθείσα αλβανική, νεοναζιστική οργάνωση», με την ονομασία «Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar», έχει δημιουργήσει το εν λόγω σκίτσο το οποίο δημοσιεύθηκε στην Αλβανική εφημερίδα MAPO, την 1η Φεβρουαρίου. 
Εκείνες τις ημέρες ήταν στην επικαιρότητα η υπόθεση των Αλβανών νεοσυλλέκτων που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό φορώντας την παραλλαγή του ελληνικού στρατού. 
Χρεώνοντας στον Veliu ανθελληνικές πράξεις ή ακόμη και σκίτσα άλλων,ε πισημαίνει το ιστολόγιο www.himara.gr, από το οποίο αλιεύσαμε την είδηση,  «το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τον κάνουμε "μάγκα" στους συμπατριώτες του». 
Το macedonianleague.org, ισχυρίστηκε ακόμη πως «από την ίδρυση της νεοναζιστικής οργάνωσης, τον Ιούλιο του 2016, ο ηγέτης της, Tahir Veliu, προωθεί ενεργά τον αντι - ελληνισμό και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων. 
Ο Veliu ενθαρρύνει ανοιχτά και στρατολογεί νεαρούς αλβανούς στηνΕλλάδα, τα Βαλκάνια και ολόκληρο τον κόσμο για την δημιουργία μιας ομάδαςπολιτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα απαιτεί όλοι οι Αλβανοί να κάνουν δωρεέςγια τον στρατιωτικό εξοπλισμό της οργάνωσης».
Να συμπληρώσουμε πως η συγκεκριμένη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σε περιουσίες Ελλήνων σε Χιμάρα και Δρόπολη με σκοπό να κατεβάσουν την ελληνική σημαία
Αυτές οι ενέργειες κατά της Ελλάδας γίνονται στα πλαίσια της γνωστής τακτικής που ακολουθεί οποιοσδήποτε Αλβανός θέλει να γίνει διάσημος πολιτικός εντός 24 ωρών. 
Ο ανθελληνισμός πουλάει ακόμη στην Αλβανία και ο Veliu, ο οποίος μεγάλωσε στον Καναδά και πρόσφατα επέστρεψε στην χώρα του, όπως όλα δείχνουν το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.
                                                                ΠΗΓΗ:www.himara.gr
 & www.facebook.com/bujar.kapexhiu/photos/a.1201369683291718.1073741840.597046233724069/1225866130842073/?type=3&theater

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου