Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Με ευθύνη της Διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου ...κανένας εργαζόμενος στο δρόμο!

Με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το Σωματείο εργαζομένων στο Δήμο Αμαρουσίου, σχετικά με το προσωπικό του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι:
1. Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου, ποτέ δεν απέλυσε ούτε έναν εργαζόμενο, σε αυτά τα 10 χρόνια της θητείας της.
2. Για τη μη αδειοδότηση του κτιρίου του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, σε ένα κτίριο που λειτουργούσε ήδη για δυο χρόνια, αποκλειστικά υπεύθυνη είναι η Περιφέρεια Αττικής και οι αρμόδιες υπηρεσίες της, που έχουν την παράλογη απαίτηση να αλλάξουν οι χρήσεις ενός ακινήτου το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως Ολυμπιακό Ακίνητο, γεγονός που δεν επιτρέπει αυτή την αλλαγή χρήσης.
3.Οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ με ευθύνη άλλων κι όχι της Διοίκησης του Δήμου, αναγκαστικά απώλεσαν το αντικείμενο της εργασίας τους. Αυτό υποχρεώνει το Δήμο να διακόψει τη σχέση εργασίας μαζί τους, γιατί δεν υπάρχει καμία νομική δυνατότητα να συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε μια κοινωνική δομή που έκλεισε.
Αντί λοιπόν το σωματείο να στρέφεται σε βάρος της Διοίκησης του Δήμου, θα έπρεπε να στραφεί σε βάρος της Περιφέρειας Αττικής και των αρμοδίων υπηρεσιών της.
Ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζει με πράξεις, κι όχι με λόγια, το δικαίωμα των εργαζομένων του σε σταθερή δουλειά και εισόδημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου