Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Βάψτε Τούρκο τον Γιώργο Καμίνη!

Φωταγώγησε το Δημαρχείο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας...
Την ώρα που Τούρκοι Βουλευτές απειλούν να στείλουν την Ελληνική Σημαία που κυματίζει στα  ΙΜΙΑ … με Κούριερ στην Αθήνα,
εδώ στο Ellada, ο μεν Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης με πρόσχημα την συμπαράστασή του στα θύματα των βομβιστικών επιθέσεων στην Κωνσταντινούπολη φωταγωγεί το Δημαρχείο με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας(ούτε ο ομόλογός του της Άγκυρας δεν έκανε κάτι ανάλογο), ο πρώην υπ. Δικαιοσύνης & καθηγητής Νομικής στο ΑΠΘ, Νίκος Παρασκευόπουλος ως «ανιδιοτελής» ΥΠΕΡασπιστής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζητά ευθέως την αποποινικοποίηση όλων όσοι κάνουν «στάχτη & μπούρμπερη» το Ιερό μας Σύμβολο, ενώ ο νυν υφ. Παιδείας(Πολιτειολόγος, πολιτικός επιστήμονας & συγγραφέας) Κώστας Ζουράρις βαδίζοντας στα αχνάρια του πρώην υπ. Παιδείας Νίκου Φίλη(ο οποίος είχε δηλώσει ευθαρσώς ότι «δεν αναγνωρίζει την γενοκτονία των Ποντίων» - επειδή
με την αυστηρή επιστημονική έννοια επρόκειτο περί εθνοκάθαρσης), υποστηρίζει πως δεν τρέχει & τίποτα εάν χάσουμε ως Χώρα & όχι ως Χώρος, κάποια νησιά του Αιγαίου, αρκεί να μην χαθεί η Ελληνική Γλώσσα!!!
Εάν εκλάβουμε στα σοβαρά όλα αυτά που διαδραματίζονται επί της «1η φορα Δωσίλογη Αριστερά» κυβέρνησης Αλέξη Τσίπρα, με ΣΥΝενόχους κάποιους Πυρίκαυστους ΑΝθΕΛληνες & ΟΙΚΟσυμφεροντοΛΟΓΟΥΣ ή πρέπει να πάρουμε τα βουνά ή να φύγουμε από την Ελλάδα & να την αφήσουμε έρμαια σε αυτά τα ανεκδιήγητα εξουσιομανή μορμολύκεια!!!
Μόνη «παρηγοριά» μας η Αριστερή πατριώτισσα(Μέλος της Νεολαίας Λαμπράκη από τα μαθητικά της χρόνια) & καλλιτέχνης Αννα Βαγενά(σύζυγος Λουκιανού Κηλαηδόνη)...
η οποία είχε σπεύσει να μας προετοιμάσει ψυχολογικά, για να κρατήσει υψηλό το φρόνημα όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων:

«Αντέξαμε 400 χρόνια σκλαβιάς στους Οθωμανούς, δεν θα αντέξουμε 99 χρόνια ΕυρωΓερμανικού κατοχικού ΥΠΕΡταμείου αποκρατικοποιήσεων; Έχουμε ως λαός μεγάλες αντοχές»
Αλλά ας επανέλθουμε στον Δήμαρχο Αθηναίων & πρώην Συνηγόρου του Πολίτη κ. Γ. Καμίνη, για να ενημερωθούμε πως αιτιολόγησε την φωταγώγηση του Δημαρχείου με τα χρώματα της τουρκικής σημαίας,  από το tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό:
«Συμπαραστεκόμαστε στους Τούρκους γείτονες. Τα θύματά τους είναι και δικά μας. Η ανθρωπιά και η δημοκρατία θα νικήσουν».
Ο Παναγιώτης Λιάκος πάλι μέσα από τις στήλες της εφημερίδας «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» προτείνει να βάψουμε Τούρκο τον Γιώργο Καμίνη! 
Συμφωνούμε & επαυξάνουμε ως «ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ»
Ο κ. Καμίνης αποτύπωσε διά φωτισμών τα χρώματα της παντιέρας της χώρας του Μωάμεθ Β', του Κεμάλ, του Ερτογρούλ και του Τοπάλ Οσμάν στο δημαρχείο της Αθήνας.
Ετσι γούσταρε, έτσι έγινε. Και μερικοί αναγνώστες, λοιπόν, που έχουν ταλέντο στα εικαστικά και γουστάρουν να βάψουν Τούρκο τον ίδιο τον δήμαρχο, μπορούν να το δοκιμάσουν εδώ!
Με νερομπογιές, μαρκαδόρο ή οποιονδήποτε χρωστήρα της αρεσκείας τους. 
Γεμίστε τα χρωματικά κενά στις φωτογραφίες του Καμίνη με χρώματα Τουρκιάς και κερδίστε πλούσια δώρα (όταν βγούμε από το Μνημόνιο)... 
                          =============================
ΥΓ:Μορμολύκεια ... εξουσιομανή
ΛΕΞΙΚΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΥ:
Μορμο-λύκειον:
1)Προσωπίς εμποιούσα φόβον,σκιάχτρο
2)Δυσειδής Γέρων
Μορμολύττομαι: 
Φοβούμαι, σκιάζομαι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου