Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

Στις 2:00 μ.μ. η παράσταση διαμαρτυρίας του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου διοργανώνει παράσταση διαμαρυρίας σήξμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 2:00 μ.μ. στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας με θέμα:
α)Την κάλυψη όλων των κενών σε εκπαιδευτικούς που υπάρχουν στα σχολεία και νηπιαγωγεία της περιοχής μας (δασκάλους, νηπιαγωγούς, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και εκπαιδευτικούς παράλληλης στήριξης),
β)Τα προβλήματα λειτουργίας των σχολείων και τα εργασιακά προβλήματα των εκπαιδευτικών (τοποθετήσεις, προσμέτρηση ώρας σίτισης σε όλους τους εκπ/κούς που εμπλέκονται, μετακινήσεις εκπαιδευτικών, λειτουργία Π.Υ.Σ.Π. Ε. Β΄ Αθήνας κλπ.).
Το Δ. Σ. του Συλλόγου καλει τους συναδέλφους - μέλη του συλλόγου  να παραβρεθούν στην παράσταση διαμαρτυρίας & στη συνάντηση που θα επακολουθήσει με το Δ/ντή Εκπ/σης Π. Ε. Β΄ Αθήνας.
Καλεί επίσης τα Δ. Σ. των όμορων Συλλόγων Εκπ/κών Π. Ε. της Β΄ Δ/νσης Π. Ε. Αθήνας να πάρουν ανάλογες αποφάσεις και να προσέλθουν στην κινητοποίηση της Πέμπτης 15 Δεκεμβρίου στις 2:00  μ.μ. στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄Αθήνας. 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π. Ε.  ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ 
Αρ. Πρ.: 13
Ταχ. Δ/νση: Λ. Κηφισιάς 211                                            
Τ. Κ. 15124 Μαρούσι                                                        
Τηλ.: 210 8020697  Fax:2108028620                                               
Πληροφ.: Δ. Πολυχρονιάδης (6945394406)                                                                       
Email:syll2grafeio@gmail.com   
                           Δικτυακός τόπος: : www.syllogosekpaideutikonpeamarousisou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου