Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

Καταδικάζει τις δηλώσεις Ζουράρι, το Δ.Σ. Αμαρουσίου με ψήφισμά του

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου, εκφράζει την αγανάκτησή του, για τις ανθελληνικές δηλώσεις του υφυπουργού Παιδείας κ. Κώστα Ζουράρι οι οποίες συνιστούν απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και την εθνική μας ασφάλεια.
Πρόκειται για ένα ακόμα μεγάλο ατόπημα που έγινε από μέλος της κυβέρνησης, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα καθώς έχουν προηγηθεί οι ανιστόρητες και απαράδεκτες δηλώσεις για τη βεβήλωση της ελληνικής σημαίας από τον αναπληρωτή υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει την διατύπωση ανθελληνικών και επικίνδυνων απόψεων και μάλιστα από μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου που οφείλουν να υπηρετούν τα εθνικά μας συμφέροντα.
Είναι μάλιστα ιδιαίτερα ανησυχητικό όταν τέτοιες επικίνδυνες και ανιστόρητες απόψεις διατυπώνονται από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας που έχει την ευθύνη για την εκπαίδευση των ελληνόπουλων.

Μετά λύπης μας διαπιστώνουμε ότι οι επικίνδυνες αυτές απόψεις αποτελούν το επιστέγασμα της ανθελληνικής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση απέναντι στις νησιωτικές και ακριτικές περιοχές της χώρας μας.
Το νέο θεσμικό πλαίσιο για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων, σε συνδυασμό με την έλλειψη ουσιαστικών κινήτρων για τη στελέχωση των υπηρεσιών των ακριτικών περιοχών της χώρας κινδυνεύει να οδηγήσει στην εγκατάλειψη και την ερήμωση αυτών των περιοχών. 
Τονίζουμε ότι η πολιτική που ακολουθείται ελοχεύει σοβαρούς εθνικούς κινδύνους για τους οποίους η κυβέρνηση φέρει ευθύνη.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αμαρουσίου ΖΗΤΑ να κοινοποιηθεί προς το Δήμο Αμαρουσίου, η επίσημη θέση της κυβέρνησης σχετικά με τις απαράδεκτες δηλώσεις του Κ. Ζουράρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου