Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Στις 10:00 π.μ. η σ/τ Γιώργου & Μαρίνας Πατούλη

Θέμα: 1ο Πιλοτικό Πρόγραμμα Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων παναττικής εμβέλειας, από τον Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του  ΕΔΔΥΠΠΥ κ. Γιώργος Πατούλης και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης Πεύκης Μ. Πατούλη- Σταυράκη, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημαρχείο Αμαρουσίου ( Βασ. Σοφίας 9 & Δ.Μόσχα).      
 Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιείται με αφορμή την παρουσίαση του 1ου Πιλοτικού Προγράμματος Διαδημοτικών Πολιτιστικών Δρώμενων παναττικής εμβέλειας, από τον Τομέα Πολιτισμού του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ).
Το Πρόγραμμα αποτελεί δείγμα της γόνιμης συνεργασίας του Τομέα Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ με Δήμους της Αττικής, θέτοντας τις βάσεις για περαιτέρω ανάδειξη της πολιτιστικής ύλης και των δομών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε όλη τη χώρα.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου 2016, θα παρουσιαστούν 4 θεματικά φεστιβάλ: Χορωδίας, Κλασικής & Μοντέρνας Μουσικής, Θεάτρου και Παραδοσιακών Χορών.
Παράλληλα, θα διεξαχθούν ανεξάρτητες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως φιλανθρωπική διαδημοτική συναυλία, θεατρική παράσταση και βραδιά κινηματογραφικής μουσικής.
Οι εκδηλώσεις του 1ου πιλοτικού προγράμματος θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, στο Κλειστό Γυμναστήριο “Σπύρος Λούης” στο Μαρούσι, στο Αμφιθέατρο ΟΤΕ ACADEMY και σε άλλους χώρους. Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου