Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

Με τον Πρόεδρο του ΟΑΚΑ συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Σε καλό κλίμα διεξήχθη η δεύτερη κατά σειρά συνάντηση, μέσα σε λιγότερο από δέκα ημέρες, του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργου Πατούλη με την διοίκηση του ΟΑΚΑ, τον Πρόεδρο κ. Πυλιχό και τον συντονιστή κ. Βελέντζα.
Η συνάντηση αυτή, ήρθε να επιβεβαιώσει το καλό κλίμα μεταξύ των δυο πλευρών και να επισφραγίσει μια νέα εποχή στις σχέσεις της Δημοτικής Αρχής με τη διοίκηση του ΟΑΚΑ μετά και την δέσμευση του Δημάρχου Αμαρουσίου για περαιτέρω συνεργασία ανάμεσα στις δυο πλευρές.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σε δήλωσή του τόνισε:
«Απαραίτητη προϋπόθεση για να δημιουργήσουμε ένα «περιβάλλον» Πολιτιστικής και Αθλητικής ανάταξης είναι η συναίνεση, η συνεννόηση και η σύμπραξη δυνάμεων.
Σε εποχές τόσο δύσκολες, όπως η σημερινή, δεν χωρούν αντιπαραθέσεις, καθώς μόνο με ενότητα και αλληλεγγύη μπορούμε όλοι μαζί να τα καταφέρουμε.
Ως Δημοτική Αρχή διεκδικούμε την αποκατάσταση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, καθώς στη φιλοσοφία μας να γίνει το Μαρούσι τουριστικός προορισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού και Υγείας, το ΟΑΚΑ έχει την πρώτη θέση».Παράλληλα, επισήμανε ότι:
«Στο προσεχές διάστημα ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με την διοίκηση του ΟΑΚΑ θα προχωρήσει σε μια σειρά αθλητικών γεγονότων και πολιτιστικών δρωμένων αντάξια της ιστορίας της πόλης και των δημοτών της».
Στην συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Σπύρος Σταθούλης, Ειρήνη – Μαρία Χαλιώτη και ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α. κ. Νικόλαος Πεππάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου