Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Σε εγκάρδιο κλίμα η συνάντηση του Γ. Πατούλη με τον με τον Γ.Δ. Συντονιστή του ΟΑΚΑ Σ. Ανεστιάδη

Θέματα ευρύτερης συνεργασίας για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ συζήτησε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης με τον Γενικό Διευθυντή Συντονιστή του ΟΑΚΑ κ. Σάββα Ανεστιάδη, παρουσία της υπεύθυνης εκδηλώσεων του Σταδίου κας Τζούλια Καπώνη.
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης έθεσε το χρόνιο αίτημα του Δήμου να ανοίξουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ στους πολίτες, προκειμένου να γίνει το Ολυμπιακό Στάδιο ένα αθλητικός χώρος επισκέψιμος για όλους τους πολίτες. 
Ειδικότερα όσον αφορά στην υλοποίηση ειδικού προγράμματος για τους μαθητές των  σχολείων της πόλης, αντηλλάγησαν απόψεις και συζητήθηκε να προχωρήσει η εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ των δύο φορέων  για την υλοποίηση του προγράμματος.
Παράλληλα ο κ. Πατούλης ανέπτυξε και το φλέγον θέμα που αφορά στην κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου, καθώς όπως τόνισε εδώ και χρόνια η πόλη στερείται γηπέδου που να μπορούν να αθλούνται οι νέοι μας.  

 Στη συνάντηση που διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σπύρος Σταθούλης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου κ. Γιώργος Διδασκάλου.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου