Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Επιτυχές το 2μερο Πασχαλινό Bazaar του ΚΔΑΠ με Αναπηρία του Δήμου Αμαρουσίου

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το πασχαλινό Bazaar του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ - ΜΕΑ), στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, στις 13 και 14 Απριλίου 2016.
Τα παιδιά χαμογελαστά και ευδιάθετα εξυπηρετούσαν με προθυμία και την υποστήριξη του προσωπικού, γονείς, φίλους και εργαζόμενους του Δήμου που επισκέφθηκαν το bazaar για να αγοράσουν τα χειροποίητα δώρα, που επιμελήθηκαν τα ίδια τα παιδιά, όπως πασχαλινά στολίδια, λαμπάδες, κ.α.
Το bazaar επισκέφθηκε η Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) κα Ελένη Λέκκα, η οποία θαύμασε τις δημιουργίες των παιδιών, συνεχάρη το προσωπικό και ευχήθηκε εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής «Καλό Πάσχα» με υγεία για όλους.
Κοντά στα παιδιά βρέθηκε επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Σμυρνής.  
Στο ΚΔΑΠ-ΜΕΑ του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποιούνται ομαδικά προγράμματα απασχόλησης, με σκοπό την κοινωνικοποίηση και την κοινωνική ένταξη των παιδιών, τη βελτίωση της λειτουργικότητας και των ατομικών δεξιοτήτων τους, καθώς και την στήριξη των οικογενειών τους.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου