Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Θα χρηματοδοτήσει άμεσα την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων για το 1ο Δ.Σ.Α, η Περιφέρεια

Στην πολιτιστική εκδήλωση διεκδίκησης δημιουργίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων που οργάνωσαν μαθητές εκπαιδευτικοί & γονείς του 1ου Δημοτικού σχολείου στο θέατρο του Αμαλίειου Ιδρύματος στο Μαρούσι,  βρέθηκε προσκεκλημένος ο αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα, Γ. Καραμέρος.
Τα παιδιά παρουσίασαν θεατρικά και μουσικά δρώμενα μέσα από τα οποία ζήτησαν σε κλίμα συγκίνησης για όλους τους παριστάμενους την δημιουργία μιας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων για τις ανάγκες του ιστορικού σχολείου που κατασκευάστηκε επί πρωθυπουργίας Ελευθερίου Βενιζέλου το 1935.
Την ιστορία του σχολείου αλλά και των σύγχρονων προβλημάτων του παρουσίασαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με επικεφαλής τον Διευθυντή κ. Ανδρέα Σταμούλη.
Ο κ. Καραμέρος χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας μεταξύ άλλων στην τοποθέτησή του:
“Το 1ο Δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου αποτελεί τοπόσημο τόσο για τον Δήμο Αμαρουσίου, όσο και γενικά για τα βόρεια προάστια. Η Περιφέρεια Αττικής όταν θα υπάρξει πλήρης μελέτη από το Δήμο ή το Υπουργείο μπορεί και θέλει να χρηματοδοτήσει το έργο της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων όπως κάνει ήδη με 7,5 εκατομμύρια ευρώ για τα αντιπλημμυρικά έργα της πόλης.


Για το θέμα τοποθετήθηκαν μεταξύ άλλων η κ. Έφη Φλώρου Διευθύντρια Κτιριακής Υποδομής Υπουργείου Παιδείας εκπροσωπώντας τον αρμόδιο Υπουργό κ. Φίλη μεταφέροντας την θετική πολιτική βούληση για την επίλυση των προβλημάτων, ο εκπαιδευτικός και Περιφερειακός σύμβουλος κ. Πέτρος Δαμιανός,
ο εκπρόσωπος της διοίκησης του Δήμου Αμαρουσίου κ. Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, 
οι δημοτικοί σύμβουλοι κκ. Λευτέρης Μαγιάκης, Πέτρος Κούκουζας, 
ο Διευθυντής της β διεύθυνσης πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Γιάννης Ζιάραγκας, διευθυντές σχολείων του Αμαρουσίου, 
ο δάσκαλος Δημήτρης Πολυχρονιάδης, πρόεδρος του Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αμαρουσίου Π.Ε., 
η υποψήφια διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών και εκπαιδευτικός κ. Αλεξάνδρα Σαγρή.
                                                      ΠΗΓΗ:www.karameros.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου