Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Το «Εργοστάσιο & Μουσείο Σοκολάτας» στο HELEXPO MAROUSSI

Το κορυφαίο θεματικό πάρκο(που τελεί υπό την αιγίδα και του Δήμου Αμαρουσίου), το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» ανοιξε τις πύλες του, στο HELEXPO MAROUSSI (Λ. Κηφισίας) στις 7 Νοεμβρίου 2015 & θα έως τις 21 Φεβρουαρίου 2016 και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.
Το ξεχωριστό αυτό πολιτιστικό γεγονός, έρχεται να προσφέρει την πιο γλυκιά «εμπειρία» και θα μαγέψει τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες, σε έναν ποιοτικό συνδυασμό  οικογενειακής ψυχαγωγίας, εκπαίδευσης και παράλληλων εκδηλώσεων. 
Στην επίσημη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το Δ.Σ. της  HELEXPO, την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015, ενόψει του σημαντικού αυτού γεγονότος, το χαιρετισμό του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη μετέφερε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού κα Ρένα Χαλιώτη.
«Είναι ιδιαίτερη η χαρά και η ικανοποίησή μας να φιλοξενούμε στην πόλη μας  το κορυφαίο αυτό θεματικό πάρκο, που σε μια περίοδο δύσκολη πιστεύουμε ότι θα αποτελέσει μία εστία χαράς και διασκέδασης. 
Ο Δήμος Αμαρουσίου & προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης υποστηρίζουν κάθε πρωτοβουλία που έχει στο επίκεντρο την ψυχαγωγία των παιδιών και των οικογενειών τους και προς αυτή την κατεύθυνση ήδη έχει προγραμματισθεί οι μαθητές από τα σχολεία της πόλης  μας να πραγματοποιήσουν το συναρπαστικό ταξίδι στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» και να βιώσουν υπέροχα και μοναδικά δρώμενα. 
Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους χορηγούς για το καινοτόμο αυτό εγχείρημα» υπογράμμισε η κα Χαλιώτη.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΔΕΘ HELEXPO κ. Τάσος Τζήκας ευχαρίστησε το Δήμαρχο Αμαρουσίου για την υποστήριξή του, θέτοντας το πρότζεκτ αυτό υπό την αιγίδα του. Το λόγο στη συνέντευξη τύπου  πήρε επίσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΘ HELEXPO κ. Κυριάκος Ποζρικίδης. 
Παραβρέθηκαν επίσης ο Αν. Γεν. Διευθυντής ΔΕΘ HELEXPO κ. Αλέξης Τσαξιρλής και εκπρόσωποι των χορηγών: της βιομηχανίας σοκολάτας ΙΟΝ και της βιομηχανίας μπισκότων και αρτοσκευασμάτων ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ                                                                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου