Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Κοσμοσυρροή & στη 17η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων του Δήμου Αμαρουσίου

Με προσέλευση καταναλωτών που ξεπέρασε κάθε προηγούμενο πραγματοποιήθηκε η 17η Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου στηρίζοντας στην πράξη τους συμπολίτες μας. 
Στη συγκεκριμένη δράση που έχει καθιερωθεί από το 2012 με πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, συμμετείχαν περισσότεροι από 50 εγχώριοι παραγωγοί που διέθεσαν τουλάχιστον 120 και πλέον διαφορετικά προϊόντα άριστης ποιότητας σε χαμηλές τιμές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και πολλά νέα προϊόντα.
Στο σημείο διάθεσης των προϊόντων, κοντά στους περισσότερους από 3.500 καταναλωτές από το Μαρούσι και την ευρύτερη περιφέρεια Αττικής βρέθηκε και ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, που συνομίλησε με παραγωγούς και καταναλωτές. 
Δεχόμενος τα συγχαρητήρια των συμμετεχόντων παραγωγών για την αρτιότητα στη διοργάνωση αλλά και των καταναλωτών για την ποιότητα των διαθέσιμων προϊόντων, ο κ. Πατούλης, διαβεβαίωσε ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν για όσο καιρό η προσπάθεια του Δήμου τυγχάνει της υποστήριξης παραγωγών και καταναλωτικού κοινού.
Οι καταναλωτές εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τον εμπλουτισμό των δράσεων με νέους παραγωγούς και νέα προϊόντα αλλά και τη δυνατότητα που τους προσφέρεται στη διάρκεια της δράσης να δοκιμάσουν τα προϊόντα, και αυθημερόν να τα επιστρέψουν εάν δεν είναι της αρεσκείας τους.
Συγχαρητήρια απηύθυναν τόσο προς τον Δήμαρχο κ. Πατούλη, όσο και τον υπεύθυνο για την υλοποίηση των δράσεων Π. Τσιτσιμπάση, για την επιτυχημένη διοργάνωση.
Η Διοίκηση του Δήμου ευχαριστεί τους καταναλωτές για την εμπιστοσύνη, όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της προσπάθειας, όπως και τους παραγωγούς για τις ποσότητες τροφίμων που προσέφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο αλλά και στους εθελοντές που στήριξαν τη διοργάνωσης της δράσης.
Παρόντες στη δράση ήταν, επίσης, η Αντιδήμαρχος Ρένα Χαλιώτη, η Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Ελένη Λέκκα, και ο δημοτικός σύμβουλος Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης.
Για απευθείας ενημέρωση σχετικά με τις μελλοντικές δράσεις διάθεσης εγχώριων αγροτικών προϊόντων από τον Δήμο Αμαρουσίου, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές παρακαλούνται να αποστείλουν μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση agrotika@maroussi.gr για να ενταχθούν στη λίστα των παραληπτών ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
Η επόμενη προγραμματισμένη δράση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου