Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Ο "Ellinas" στο κτίριο που στεγάζει τα ΕΛΠΕ


Μπορεί η άπνοια να κυριαρχεί την τελευταία διετία στην εγχώρια αγορά ακινήτων, ωστόσο, φαίνεται ότι επιβεβαιώνεται η άποψη ότι "η κρίση μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες".
Ετσι, στα σκαριά βρίσκεται μία, από τις ελάχιστες, μεγάλες συμφωνίας στο εγχώριο real estate, ύψους περί τα 50 εκατ. ευρώ που αφορά το κτίριο όπου στεγάζεται ο όμιλος των Ελληνικών Πετρελαίων στο Μαρούσι. Για το ακίνητο, σύμφωνα με πληροφορίες, ενδιαφερόμενος είναι ο όμιλος εταιρειών L.P. Ellinas, ο οποίος αθόρυβα εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιο ακινήτων του, έχοντας ως απώτερο σκοπό τη δημιουργία εταιρείας επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ).
Ιδιοκτήτης του εν λόγω ακινήτου, συνολικής επιφάνειας 28.000 τ.μ. είναι ο όμιλος Ektasis Development, του Π. Ευθυμίου, που έχει ενταχθεί στις διαδικασίες του άρθρου 99.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η LP. Ellinas Group of Companies έχει προχωρήσει στην αγορά και άλλων ακινήτων ιδιοκτησίας της Εktasis και συγκεκριμένα ακινήτου συνολικής επιφάνειας 5.000 τ.μ. (εκ των οποίων 2.500 τ.μ. η ανωδομή) στην περιοχή Καλυφτάκι στην Κάτω Κηφισιά, το οποίο είναι μισθωμένο στην όμιλο TUI, καθώς και ακινήτου επιφάνειας 3.000 τ.μ. μερικώς μισθωμένο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου