Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Τρίτων


Σημαντική διάκριση για τον Αθλητικό Όμιλο Αμαρουσίου Τρίτωνα στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης νεανίδων, που διεξήχθη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο, υπό την αιγίδα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Η ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων κατέκτησε τη δεύτερη θέση, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, στους αγώνες μεταξύ των έξι καλύτερων ομάδων της Ελλάδας, ισοβαθμώντας στην πρώτη θέση με την ομάδα της Βουλιαγμένης, αλλά λόγω νίκης της δεύτερης στο μεταξύ τους παιχνίδι με ένα γκόλ κατέλαβε τη δεύτερη θέση.
Τους αγώνες παρακολούθησαν εκ μέρους του κ. Δημάρχου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης και η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Ρένα Χαλιώτη απονέμοντας και τα έπαθλα στις νικήτριες. Παράλληλα μετέφεραν στις αθλήτριες τα συγχαρητήρια του κ. Πατούλη για τη συμμετοχή και τη διάκρισή τους στους αγώνες.
Εκτός από τον Τρίτωνα Αμαρουσίου στους πρωτάθλημα συμμετείχαν επίσης οι ομάδες από τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, τον Ηρακλή Θες/νίκης, τον Πανιώνιο, τη Γλυφάδα και τη Λάρισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου