Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Τι τρέχει στις οδούς ΔΙΟΝΥΣΟΥ & Ι. ΛΟΧΟΥ;

Θα ήθελα να ρωτήσω τους υπεύθυνους στο Δήμο ή στο αρμόδιο Υπουργείο (ανάθεμα αν ξέρω ποιο είναι πλέον)... αν  σκοπεύουν κάποτε να επιδιορθώσουν τις οδούς ΔΙΟΝΥΣΟΥ και ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ (κάτω από την Αγ.Κων/νου).
Στη μεν οδό ΔΙΟΝΥΣΟΥ εδώ και μήνες έσκαψε η ΕΥΔΑΠ και ως συνήθως  σκεπάστηκε με χώμα και παρατήθηκε με την προοπτική ότι κάποια ... στιγμή, κάποια άλλη υπηρεσία θα μπαλώσει τα "ορύγματα". Η υπηρεσία αυτή δεν εμφανίστηκε ή μάλλον εμφανίσθηκε για ... ένα κομμάτι από τα σκεπασμένα. Εδώ και μήνες για περάσεις από εκεί με το αυτοκίνητο κάνεις ζιγκ-ζαγκ για να μην πω ότι με μηχανή κινδυνεύεις βράδυ να σκοτωθείς. Σημειωτέον ότι το σκηνικό αυτό είναι στο κομμάτι που περνάει δίπλα από το μέγαρο του ΟΤΕ!
Στην δε οδό ΙΕΡΟΥ ΛΟΧΟΥ έχουμε το σύγχρονο "Γεφύρι της 'Αρτας". Έχουν σκεπαστεί κάποια κομμάτια που είχαν σκαφτεί με πίσσα φορτωμένη σε ένα "αγροτικό" που έγραφε Δήμος Αμαρουσίου(!!!) πριν μερικούς μήνες. Φυσικά πλέον τα μπαλώματα άρχισαν να κάθονται (τόσο καλή δουλειά έκαναν) αφού και στο παρελθόν σε άλλα μπαλώματα είχε γίνει ακριβώς το ίδιο. Συγκεκριμμένα στο παρελθόν μια λακούβα μπροστά από το Αίθριο Εμπορικό Κέντρο στο Μαρούσι την είχαν μπαλώσει περίπου 5 φορές αφού σε κάθε βροχή καθόταν.Τόσο καλή δουλειά έκαναν! 'Ομως ξεχνάνε ότι τις εργατοώρες τους και τα υλικά τα πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους επιπλέον γδέρνει η εκάστοτε κυβέρνηση με τέλη κυκλοφορίας και δημοτικά τέλη.
Αυτή είναι βέβαια μια μικρογραφία του χάους των Ελληνικών δρόμων αλλά γράφω μπας και επιτέλους κάποιος αρμόδιος ευαισθητοποιηθεί και κλείσει ειδικά τα σκεπασμένα με χώμα σκαψίματα στη Διονύσου πρώτου διαβάσουμε σε κάποια εφημερίδα για τον "άτυχο μοτοσυκλεστιστή" που γκρεμοτσακίστηκε σε άλλη μια λακούβα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου