Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

«Η Μητέρα ως διαχρονικό σύμβολο της κοινωνίας»

Τη Μητέρα ως διαχρονικό σύμβολο της κοινωνίας θα τιμήσει, με την ευκαιρία του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Αμαρουσίου, υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου.

Η εκδήλωση "αφιέρωμα στη Μητέρα" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Μαϊου 2011 και ώρα 19:00 στο αμφιθέατρο του πολυχώρου “MAROYSSI RLAZA” (Φραγκοκλησσίας 3Α & Γρανικού, Παράδεισος Αμαρουσίου).
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα πλαισιωθεί με ομιλίες από τη Φιλόλογο, Λυκειάρχη του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου Μαριάννα Μήλλα για το ρόλο της Μητέρας στη σύγχρονη κοινωνία και από τη Φιλόλογο, καθηγήτρια του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου Μαρίνα Σταυράκη Πατούλη, η οποία θα αναπτύξει το θέμα: «Η Μητέρα ως διαχρονικό σύμβολο της κοινωνίας».
Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευθούν υποδειγματικές μητέρες της πόλης, ενώ με θέμα τη Μητέρα, μαθήτριες του 1ου Λυκείου Αμαρουσίου θα απαγγείλουν αποσπάσματα από την κλασική μας ποίηση και λογοτεχνία.
Παράλληλα, μουσικές συνθέσεις και τραγούδια θα αποδώσουν οι καθηγητές του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου.
Για την εξυπηρέτηση των πολιτών που επιθυμούν να παραβρεθούν στην εκδήλωση θα διατεθούν λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας για τη δωρεάν μεταφοράς τους. Ώρες αναχώρησης: 18:30 & 18:50 / Ώρες επιστροφής: 21:30 &21:50.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου