Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

«Η πόλη σου- Η ματιά σου» !

            Παρατείνεται έως τα τέλη Μαΐου η προθεσμία
               για τον διαγωνισμό του δικτύου Eurocities

Φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από την ίδρυση του ευρωπαϊκού δικτύου Eurocities το οποίο προωθεί την ατζέντα των αστικών κέντρων ανά την Ευρώπη. Γι’ αυτό τον λόγο θα δημιουργήσει ένα επετειακό λεύκωμα που θα περιλαμβάνει φωτογραφίες τραβηγμένες από τους νέους κάθε πόλης μέλους προκειμένου να δώσουν την δική τους ματιά στα πράγματα.
Αν είσαι 15-25 ετών και ζεις στο Μαρούσι στείλε μια πρωτότυπη φωτογραφία της πόλης η οποία θα αναδεικνύει ανθρώπους και μέρη (people and places).
 Οι φωτογραφίες θα έχουν ως στόχο να εκφράσουν το κοινωνικό πρόσωπο των πόλεων γύρω από θέματα όπως: α)Η φτώχεια και ο πλούτος, β) Ο μελλοντικός σχεδιασμός, γ) Σκέψεις για τις διάφορες γειτονιές, δ) Αλλαγές στην πόλη που σε έχουν επηρεάσει θετικά & Γενικά ό,τι κάνει το Μαρούσι ξεχωριστό για σένα.
 Η βασική ιδέα είναι να δείξουμε στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές γειτονιές τι κάνει την πόλη μας μοναδική!
Η φωτογραφία που θα κερδίσει θα συμπεριληφθεί στο ειδικό λεύκωμα που προαναφέρθηκε και στο οποίο θα αναγράφεται το όνομα του νικητή.
Οι φωτογραφίες θα πρέπει να έχουν διαστάσεις 20x30cm και ανάλυση 300 dpi, έγχρωμες ή ασπρόμαυρες (με δικαίωμα αναπαραγωγής από το δίκτυο Eurocities) & θα πρέπει να συνοδεύονται από μια μικρή περιγραφή (100-150 λέξεων στα Αγγλικά) για το πού και γιατί τραβήχτηκε η φωτογραφία, καθώς και το όνομα και την ηλικία σου.
Ο διαγωνισμός έχει προθεσμία έως τα τέλη Μαΐου.
Οι φωτογραφίες (μέχρι 3 ανά συμμετέχοντα) θα αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση European@maroussi.gr με τίτλο "διαγωνισμός eurocities".
 Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο.
Τηλ. Επικοινωνίας: 213 20 38 3337. 342, 343

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου