Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

Oι επόμενες καλλιτεχνικές κινήσεις της Μαρουσιώτισσας Άννας Στερεοπούλου


●►15 Νοεμβρίου 2018
«Live in Athens» - Anna Stereopoulou & David Mata
Συνεργατικός Δίσκος από τον David Mata a.k.a. Erissoma & την Anna Stereopoulou
Κυκλοφορία: 15 Νοεμβρίου 2018 | ©All Rights Reserved
Διαθέσιμο (ψηφιακά) στην ισπανική Seattle Dott Records [SDOTT 012]
                                                     --------------------------------------
Το album «Live in Athens» των Anna Stereopoulou & David Mata πρόκειται για την Ζωντανή Ηχογράφηση του ντεμπούτου κοινού κονσέρτου - Ηλεκτρο - Ακουστικής Μουσικής - των δύο καλλιτεχνών. 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2018, στις 9:00 μμ, στο Zp87, στην Αθήνα, με την ευγενική υποστήριξη του 'Ινστιτούτου Θερβάντες της Αθήνας'. 
Ονειρικά ηχοτοπία, ντελικάτα synthesizer και φλογερά περάσματα, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα στοχασμού, εμπνευσμένη από τα τοπία και τις κρυμμένες γωνιές της Αθήνας, όπως περπατήθηκαν από τον Δαυίδ, κατά την πρώτη του επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα, και αργότερα συνδυάστηκαν ευπρόσδεκτα με τις αναμνήσεις της Άννας. 
Κυρίως, όμως, πρόκειται για ένα ταξείδι εντός μιας συνεχούς παλμικής περιστροφής, μεταξύ Μαδρίτης και Αθήνας, μεταξύ Γης και Διαστήματος.
• Seattle Dott Records: https://seattledott.bandcamp.com/ • Anna Stereopoulou: https://annastereoscopic.wordpress.com/ • David Mata a.k.a. Erissoma: https://erissoma.weebly.com/ Ολόκληρο το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (Πληροφορίες + Σύνδεσμοι): https://wp.me/p2zRWp-Xg
                                                    ----------------------------------------
●►23 Νοεμβρίου 2018
HECATE [electron bonus open key
Κυκλοφορία single track και μέρος του album ‘electron’, σε ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες (CD Baby, Spotify, κλπ), με αφορμή την Επέτειο 1 Χρόνου από την κυκλοφορία του 5ου solo album ‘electron’ [23/11/2017].
Ολόκληρο το album, ‘electron’ διατίθεται σε ψηφιακή μορφή στο επίσημο BandCamp κανάλι της Άννας Στερεοπούλου, καθώς και σε έντυπη μορφή, σε επιλεγμένα καταστήματα στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. 
Το συγκεκριμένο album, όπως και ολόκληρη η δισκογραφική δουλειά της συνθέτιδος, είναι διαθέσιμα προς ακρόαση και μελέτη, στην Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής» (Αθήνα), καθώς και, από τον Νοέμβριο του 2018, στην «Jerwood Library» του Πανεπιστημίου Trinity Laban (πρών Trinity College of Music), του Λονδίνου. Σχετικές Πληροφορίες: https://wp.me/p2zRWp-Qp 
                                           -------------------------------------
●►29 Νοεμβρίου 2018
Παγκόσμια (και Γαλλική) Πρεμιέρα
της σύνθεσης X [v.3 | 2018] της Άννας Στερεοπούλου
Εμπνευσμένο από την ζωή και τον θάνατο της Ολυμπιάδος (λιθοβολισμό της στην αρχαία Πύδνα, το 316 π.Χ.), την Ηρακλειτική «Αρμονία των Αντιθέτων», καθώς και την αρχαία ελληνική και μετέπειτα Ηπειρώτικη Παραδοσιακή μουσική.
Παραγγελία & Ερμηνεία από την Sylvia Hinz
«Turbulences Sonores» Festival | Montpellier
2019 | ΧΕΙΜΩΝΑΣΑΝΟΙΞΗ [θα ανακοινωθεί]
●►Κυκλοφορία 6ου solo album | αρχές 2019
                                   € « » $  ●▲▼◄►  $ $  €  $ $  « » ●► ▲▼◄►€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου