Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Φως, περισσότερο φως !!!

Πώς το είπε ο πρωθυπουργός μετά την ανακάλυψη του σκανδάλου στο μετρό, που έχει αποκαλυφθεί από το… 2010; «Φως παντού, φώς σε όλα. Έτσι που οι ένοχοι να δώσουν λόγο των πράξεών τους». 

Για αδικήματα του 2003- 2007 που έχουν παραγραφεί! 
Άρα δεν μπορεί να αποδειχτεί ενοχή κανενός! Άλλη μία πολιτική απάτη τύπου Novartis να’ χουμε να λέμε «εμείς οι ηθικοί». 
Που έχουμε φάει εκατομμύρια του λαού με εργολάβους, ολιγάρχες κι όλα μας τα σόγια διορισμένα. 
Στη χώρα με 1 εκατομ. άνεργους!
Δεν ξέρω ποιοι φαεινοί εγκέφαλοι ξεθάβουν ιστορίες 15ετίας και 20ετίας, που έχουν παραγραφεί για κάθε πολιτικό πρόσωπο που μπορεί να κατονομαστεί (μέχρι τώρα στο μετρό, κανένας), και δεν ξεθάβουν ιστορίες 2ετίας και 4ετίας με απάτες όχι 370.000 σαν αυτή του 2003, αλλά 3,5 εκατομμυρίων και ενός εκατομμυρίου. 
Στο μετρό. Από κυκλώματα στελεχών και υπαλλήλων! Οι οποίοι δεν κατονομάζονται.
Τι επιλεκτική μνήμη είναι αυτή που δεν βγάζει στη φόρα ούτε το σκάνδαλο με τα βαγόνια του μετρό που δεν είχαν τις προδιαγραφές του διαγωνισμού και ζημίωσαν το δημόσιο μερικά εκατομμύρια. 
Και που δεν έχει παραγραφεί.
Όλα στο φώς, που λέει κι ο πρωθυπουργός. 

Και η διασπάθιση των εκατομμυρίων του σχεδίου Μάρσαλ από κυκλώματα πολιτικών & υπαλλήλων! 
Όπως και η διασπάθιση του δημόσιου ταμείου από τους πολιτικούς και άλλους υπεύθυνους της Διώρυγας του Ισθμού της Κορίνθου, που εδώ και εφτά (7) χρόνια … συζητάνε με τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες την ανάγκη συντήρησης! 
Μέχρι που έπεσαν πριν λίγες μέρες τα τοιχώματα του Ισθμού. Και θα πληρώσουμε όλοι εμείς οι υποτελείς και τη ζημιά, αλλά και την ευρύτερη ζημιά από το κλείσιμο της διώρυγας.
Όλα στο φως. Και το κακούργημα της πώλησης του 67% του ΟΛΠ και του ΟΛΘ σε έναν και μόνο ιδιώτη, δηλαδή την μετατροπή ελληνικού μονοπωλίου σε ιδιωτικό μονοπώλιο. 
Χωρίς να έχει απαιτηθεί ποτέ από την τρόικα, όπως ψέματα διατείνεται η κυβέρνηση και όπως μπορεί καθένας να δει στο Μνημόνιο Ι και ΙΙ.
Όλα στο φώς. Μαζί με τους πάνω από 5.000 διορισμούς συγγενών και φίλων βουλευτών, υπουργών, υφυπουργών, γραμματέων, δημάρχων, κομματικών στελεχών και του πρωθυπουργού σε όλο το φάσμα του ελληνικού δημοσίου. 
Άλλοτε ως μετακλητών, άλλοτε ως γραμματέων ώστε να κάνουν μπάχαλο τη δουλειά της επόμενης κυβέρνησης, άλλοτε ως διπλοθεσιτών, άλλοτε ως διοικητών χωρίς προσόντα, άλλοτε ως σύμβουλων χωρίς αντικείμενο, άλλοτε ως καθηγητών με φωτογραφικές προϋποθέσεις.

Πέρα από τον εισαγγελέα Παπαγγελόπουλο που έχει διορίσει γιο και κόρη στα Ελληνικά Πετρέλαια και στη Βουλή, παριστάνοντας τον κήνσορα και τον ηθικολόγο, έχουμε και τον συγγενή της κας Καφαντάρη, που διορίστηκε στέλεχος του … ρωσοτουρκικού αγωγού που δεν υπάρχει (!) και ο οποίος προικοδοτήθηκε με ένα εκατομμύριο ευρώ μετοχικό κεφάλαιο και 7μελές διοικητικό συμβούλιο, με προνόμιο να μη δημοσιεύονται στη Διαύγεια οι αποφάσεις του!!
Τώρα ξέθαψε το γραφείο Γκέμπελς του Μαξίμου την υπόθεση του μετρό 2003- 2007, που έχει έρθει σαν δικογραφία από το 2010, και δεύτερη φορά το 2013! 
Και που τα αδικήματα έχουν παραγραφεί για τους πιθανούς πολιτικούς που εμπλέκονται. Και που δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής! Με κατηγορίες μίζας 370.000 ευρώ. 
Την ώρα που έχει στο σκοτάδι το σκάνδαλο 4,7 εκατομμυρίων ευρώ της τελευταίας 5ετίας, που δεν έχει παραγραφεί για κανέναν!
Όλα στο φως. Και ο νόμος 4410 του 2016, που χαρίζει τα χιλιάδες ευρώ από τη φορολογία των πολιτών στους… συνοδούς των υπουργών όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό! 

Οι οποίοι, με το ηθικό δαχτυλάκι των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που τον ψήφισαν, θα μένουν πλέον στα πανάκριβα ξενοδοχεία που μένουν οι υπουργοί και ο πρωθυπουργός. Και θα πληρώνει ο λαός όλες τις πολυτελείς υπηρεσίες αυτών των ξενοδοχείων σε ΟΛΗ την κουστωδία του κάθε αξιωματούχου. Χωρίς περιορισμό ημερών όπως πρίν! 
Για να λιγδώσει το αντεράκι του κάθε λιμασμένου του ηθικού πλεονεκτήματος.
Στο φώς και η υπόθεση της ηλεκτρονικής κάρτας φιλάθλου, που θα ίσχυε από τις 30 Σεπτεμβρίου του 2016, σύμφωνα με τον άλλο κήνσορα τον κ Κοντονή και από τις 31 Μαρτίου του 2017 σύμφωνα με τον κ Βασιλειάδη. Για να σταματήσει η βία στα γήπεδα. 
Και η οποία κάρτα έχει χαθεί από τότε, την ώρα που, σύμφωνα με το αθλητικό ρεπορτάζ, έχει εντελώς συμπτωματικά ξεσπάσει πόλεμος εταιριών για την έκδοσή της!
Όλα στο φως και για το πολιτικό γραφείο του κορυφαίου υπουργού, στο οποίο και τα 12 άτομα που εργάζονται δήλωσαν εντελώς συμπτωματικά τις ίδιες ώρες υπερωρίας και τις ίδιες ώρες εργασίας τις Κυριακές! 
Οι οποίοι δήλωσαν προκαταβολικά ότι θα εργαστούν 16 ώρες υπερωρίας, 8 ώρες νυχτερινές και 12 ώρες τις Κυριακές και τις …εξαιρέσιμες. Εντελώς συμπτωματικά! Με τα δικά μας λεφτά. 
Ηθική διαχείριση του χρήματος του λαού!
Σε μια φάμπρικα που γίνεται σχεδόν σε όλα τα πολιτικά και βουλευτικά γραφεία και σε μεγάλο μέρος του δημόσιου. Από τρωκτικά που ροκανίζουν τα λεφτά μας. 
Από τους φόρους μας! Με 1 εκατομμύριο άνεργους στο δρόμο! 
Φως κι εδώ κύριε πρωθυπουργέ.
Φως και στα 2.494.000 ευρώ, που στοιχίζουν στον ελληνικό λαό οι … άστεγοι βουλευτές και εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί. 

Την ώρα που κατάσχεται το πεντακοσάρικο του συνταξιούχου που χρωστάει στην εφορία!
Όλα στο φώς της κυβερνητικής αλητείας. 
Που διορίζει έναν ανειδίκευτο νυχτόβιο σε θέση πρωθυπουργικού συμβούλου. Ο οποίος αποδεικνύεται εξπέρ στο χασίσι και τις business του.
Φως σ αυτούς που νομοθέτησαν τα νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα οποία νομιμοποιούν και μονιμοποιούν την υποαμοιβόμενη εργασία των 300 ευρώ. Και φως στη νομοθέτηση των νέων επικουρικών συντάξεων των 40 (!) ευρώ το μήνα!
Φως για τα πάνω από 6,5 δισεκατομμύρια, που έχει πληρώσει από το 2015 το ελληνικό δημόσιο, δηλαδή εμείς, για χρέη του ΟΣΕ, χωρίς να έχει κουνηθεί το τρένο από την υποανάπτυξη στη χώρα. Πού πάνε όλα αυτά τα λεφτά κάθε χρόνο. 
Ποιος έχει κάνει έρευνα για τη διασπάθιση χρήματος από τη δημόσια αυτή μαύρη τρύπα;
Φως στήν επιλεκτική προτίμηση του οίκου Rothschild ως εξειδικευμένου υπηρέτη της ελληνικής κυβέρνησης με αμοιβή 3,5 εκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2018. 

Με επιπλέον αμοιβή 1,5 εκατομμύριο ευρώ για κάθε έκδοση κρατικού ομολόγου ωρίμανσης 24 μηνών κατ ελάχιστο! Όχι με διαγωνισμό. 
Αλλά με μια επίσκεψη του πρωθυπουργού στα γραφεία της τράπεζας και μάλιστα ιδιωτικά! Τέτοια δημοκρατική ηθική!
Όλα στο φώς. Όχι τα περσινά ξινά σταφύλια, που τα ξέρουν όλοι. 
Και για τα οποία γκρεμίστηκαν κυβερνήσεις και κράχτηκαν πρωθυπουργοί και υπουργοί. Εξ αιτίας των οποίων ο λαός έφερε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. 
Για να εξυγιάνει τον τόπο. Από την πρώτη μέρα. Όχι παραμονές των επόμενων εκλογών να θυμάται … το σκάνδαλο Κοσκωτά και τις ρεμούλες της Thales που τις έχει γράψει ο ελληνικός Τύπος εδώ και 10 χρόνια!
Στο φώς και το λαθρεμπορικό τσιγαράδικο που μένει στο σκοτάδι εδώ και μήνες στην Κρήτη και στην επιλεκτική απαλλαγή του Σαββίδη από τα χρέη της ΣΕΚΑΠ και στη διαπλοκή του αριστερού ΣΥΡΙΖΑ με διεθνείς εταιρίες τζόγου (!) και στη χρηματοδότηση εντύπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ από κρατικά κονδύλια και στην κατάτμηση δημόσιων έργων για να ωφελούνται εργολάβοι και … είναι μακρύς ο κατάλογος. Σε μόλις 3 χρόνια!

Σε ένα κρεσέντο πολιτικής απατεωνιάς ο πρωθυπουργός στους Δελφούς μας είπε ότι «κυκλώματα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ διαμοίραζαν κυριολεκτικά τα ιμάτια του ελληνικού λαού, πολλά χρόνια πριν μας οδηγήσουν στην κρίση και στα μνημόνια». 
Τι λες βρε παιδί μου! Σοβαρά! Για νέο μας το λες; 
Αν δεν ήταν έτσι γιατί να σε ψηφίσει ο λαός το 2015;
Αλλά, για πες μας και πάρε κι εσύ μια απόφαση επί τέλους: 
Η χώρα οδηγήθηκε σε κρίση και της επιβλήθηκαν μνημόνια από την κακοδιαχείριση των προηγούμενων κυβερνήσεων ή για να σωθούν οι ξένες τράπεζες; Γιατί μας τα’ χεις πει και τα δύο, ανάλογα με το πώς σε βολεύει. Ίσως και γιατί δεν ξέρεις. Τα οικονομικά δεν είναι το δυνατό σου χαρτί. Ούτε και σ ενδιαφέρει.

Όλα στο φώς λοιπόν. Όπως λες «για να αποκατασταθεί η κλονισμένη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού σε εκείνους που επιλέγει να κυβερνούν». 
Και για να δώσεις το παράδειγμα του πνεύματος και της ηθικής για την κλονισμένη εμπιστοσύνη, διόρισες στην κυβέρνηση για υπουργό τον Φώτη Κουβέλη. 
Ο οποίος το 1992, ως γραμματέας του σημερινού κόμματός σου ανέλαβε την υπεράσπιση του προέδρου και των μελών του δ.σ. της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων! 
Που καταδικάστηκαν τελικά για κακουργήματα έχοντας παραπεμφθεί από τον τότε υπουργό Στάθη Γιώτα! Και καθαιρέθηκε από γραμματέας!
Όλα στο φως. Και η πώληση των πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία με τον μεσάζοντα γνωστό του υπουργού Άμυνας! Που είπε χτες ότι ήθελε να αποφύγει τους Σαουδάραβες!
Όλα στο φώς. Για να φανεί και στον πιο δύσπιστο με τι διεφθαρμένους έχει μπλέξει πάλι. Ίσως τους χειρότερους. Γιατί έχουν το θράσος να ηθικολογούν κι όλας!
                                                                   Γ. Παπαδόπουλος- Τετράδης
                                                                             € « » $  ●▲▼◄►
                      
                     ΠΗΓΗ://www.liberal.gr/arthro/193470/apopsi/stili-alatos/fos-perissotero-fos.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου