Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Στις 5:30 μ.μ. «Το μαγικό σπίτι», από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης

Τη βελγική ταινία κινουμένων σχεδίων των Jeremy Degruson και Ben Stassen «Το μαγικό σπίτι» (The house of magic), παραγωγής 2013, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης  την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016 στις 17.30 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Χρ. Σμύρνης & Ρ. Φεραίου) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.».
Ένα βροχερό βράδυ, ο μικρός γατούλης Θάντερ, βρίσκει καταφύγιο στο αρχοντικό του Μάγου Λορέντζο. Ο μάγος μοιράζεται το σπίτι του με αμέτρητα ζωάκια, ρομποτάκια και μαραφέτια, που έχουν την ικανότητα να φτιάχνουν πρωινό ενώ χορεύουν και τραγουδούν! Ο Τζακ το λαγουδάκι, και η Μάγκι το ποντίκι όμως συνωμοτούν για να διώξουν το κακόμοιρο γατάκι. Σύντομα ο μάγος θα αρρωστήσει, και όλοι μαζί οι κάτοικοι του σπιτιού θα ενωθούν για να σώσουν την έπαυλη που κινδυνεύει να πουληθεί, με πρωτεργάτη το Θάντερ!
Σκηνοθεσία: Jeremy Degruson, Ben Stassen
Μεταγλώττιση στα ελληνικά:
Σκηνοθετική επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κακκανάς
Μετάφραση: Φανή Καρόζη
Ηχοληψία: Τάσος Χαμοσφακίδης
Μίξη ήχου: Ανδρέας Γεωργαλλής
Ακούγονται οι ηθοποιοί (Με αλφαβητική σειρά): 
Εβελίνα Αραπίδη, Κωνσταντίνα Γεωργαντά, Κώστας Δαρλάσης, Κωνσταντίνος Κακκανάς, Βάσια Λακουμέντα, Ποίμης Πέτρου, Διονυσία Τσιτιρίδου, Γιάννης Υφαντής
Διάρκεια: 85΄

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου