Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Η Κ.Ε.Δ.Ε διασυνδέει τους Έλληνες Ομογενείς απευθείας με τη γενέτειρά τους

Γ. Πατούλης: «Δημιουργούμε ειδικό Τομέα για άμεσες λύσεις στις παθογένειες που κρατούν μακριά τη Διασπορά από τη μητέρα Ελλάδα»
Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γεώργιος Πατούλης σας καλεί σε Συνέντευξη Τύπου σημερα Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018 και ώρα 13:30 στα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε, με θέμα την πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος για τη δημιουργία ειδικού τμήματος Απόδημου Ελληνισμού.
Στη συνέντευξη θα παραβρεθούν Πρόεδροι των μεγάλων Ομογενειακών Συλλόγων της Ελλάδας ανά τον κόσμο και θα συζητηθούν οι προοπτικές ουσιαστικής συμβολής των Απόδημων στον Αναπτυξιακό τομέα της χώρας με τη συνδρομή της Κ.Ε.Δ.Ε. και την απευθείας σύνδεσή τους με τους Δήμους της Ελλάδος καθώς και πρακτικά, αλλά και ουσιαστικά ζητήματα που οι Απόδημοι Έλληνες επιδιώκουν καθημερνά να λύσουν σε σχέση με τον τόπο καταγωγή τους, τον δήμο της γενέτειράς τους κ.α.

Κατά την συνέντευξη Τύπου θα συζητηθεί επίσης το θέμα «Απόδημοι και Τουρισμός Υγείας» μετά και τον κύκλο επισκέψεων, συνεδρίων και επαφών που έχουν πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΚΕΔΕ στις μεγάλες μητροπόλεις της Ελληνικής Διασποράς
                                                          ●►€ $   « » ▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου