Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Την Κυριακή η Πεζοπορία & ο Εθελοντικός Καθαρισμός στο Δάσος Φασίδερη Ν. Ερυθραίας



 Πεζοπορία και Εθελοντικός Καθαρισμός από τον Σ.Π.Α.Π., το Δήμο Κηφισιάς και το Όλοι Μαζί Μπορούμε στο Δάσος Φασίδερη Ν. Ερυθραίας
 Ιούλιος 5, 2018
Με κεντρικό σύνθημα Προσέχουμε την Υγεία μας – Φροντίζουμε το Δάσος, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (Σ.Π.Α.Π.), το Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον και ο Δήμος Κηφισιάς συνδιοργανώνουν δράση Πεζοπορίας και Καθαρισμού του Δάσους Φασίδερη στη Νέα Ερυθραία την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018 και ώρα 9:00.
Στόχος της δράσης Πεζοπορίας που θα συνοδευθεί από καθαρισμό του Δάσους από ξερά χόρτα, κλαριά και απορρίμματα είναι η προστασία και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του Οικολογικού Πάρκου Νέας Ερυθραίας και του Δάσους Φασίδερη, καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη διατήρηση της ζωντάνιας αυτού του πανέμορφου σημείου.
Θα διατεθούν στους εθελοντές όλα όσα χρειάζονται για τον καθαρισμό (γάντια, σακούλες, κ.λπ.) ενώ επί τόπου θα βρίσκονται εργαζόμενοι και εθελοντές του Σ.Π.Α.Π. και του Δήμου Κηφισιάς, προκειμένου να διευκολύνουν τους πολίτες.
Μια ευχάριστη Κυριακάτικη βόλτα για όλη την οικογένεια με καλό σκοπό. Να απολαύσουμε το φυσικό περιβάλλον μέσα σε πευκόφυτη περιοχή παράλληλα να συμμετάσχουμε σε ένα οργανωμένο καθαρισμό του Δάσους.
Καλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς που επιθυμούν να συνδράμουν  στον καθαρισμό ενός από τους τελευταίους πνεύμονες πρασίνου στην Αττική.
Οδηγίες πρόσβασης:
Σημείο Συνάντησης: Το Οικολογικό Πάρκο Νέας Ερυθραίας, επί της Οδού Γυμναστηρίου παραπλεύρως του Δημοτικού Σταδίου Νέας Ερυθραίας «Φώτης Βαρδαξής».
Πληροφορίες:
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 2106131461 & 2108033622
                                                              ●►€ $   « » ▲▼◄►
                                 ΠΗΓΗ:spap.org.gr/πεζοπορία-και-εθελοντικός-καθαρισμό/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου