Τετάρτη 11 Ιουλίου 2018

Δεν θα επιτρέψει να εκπλειστηριασθεί ο ιστορικός «Οίκος Τυφλών», δηλώνει κατηγορηματικά ο Δήμος Αμαρουσίου

Γ. Πατούλης: «Δήμος μαζί με Ομοσπονδίες και Συλλόγους Τυφλών ενώνουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε όσους ορέγονται να πλουτίσουν σε βάρος της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης»
Την απόφασή του να μην αφήσει να χαθεί ο ιστορικός «Οίκος Τυφλών» του Αμαρουσίου, το εκπαιδευτήριο - οικοτροφείο του Συλλόγου Φίλων των Τυφλών της Ειρήνης Λασκαρίδου, που βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018, ανακοινώνει ο Δήμος Αμαρουσίου.
Ο Σύλλογος που μέσα από τον Οίκο Τυφλών επί μισό και πλέον αιώνα, και κόντρα στις δυσκολίες της εποχής, προσφέρει σημαντικό κοινωνικό έργο στους συνανθρώπους μας με προβλήματα όρασης, παρά τις δυσκολίες της εποχής, παλεύει να σταθεί και να συνεχίσει το έργο του, θα έχει αρωγό τον Δήμο Αμαρουσίου.
Πληροφορούμενος την είδηση του πλειστηριασμού του Οίκου Τυφλών, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γ. Πατούλης, δήλωσε:
«Μαζί με τις Ομοσπονδίες και τους Συλλόγους των Τυφλών είμαστε αποφασισμένοι και να στηρίξουμε τον Σύλλογο και να μην αφήσουμε τον ιστορικό Οίκο Τυφλών να εκπλειστηριασθεί. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία για τη χώρα οφείλουμε όλοι να διαφυλάξουμε τα παραγωγικά κύτταρα της κοινωνίας μας και να μην επιτρέψουμε σε κανέναν να εκμεταλλευτεί ατυχείς και δυσμενείς συγκυρίες για να πλουτίσει αποκτώντας έναντι πινακίου φακής πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία που χτίστηκαν με ανιδιοτελή προσφορά και τάχθηκαν για να υπηρετούν τον συνάνθρωπό μας.
Ας μην ορέγονται κέρδη οι διάφοροι που κινούν τις διαδικασίες αυτές και ας γνωρίζουν ότι έχουν γνώση οι φύλακες καθώς το συγκεκριμένο πολύ μεγάλης αξίας ακίνητο δεν μπορεί νόμιμα να εκποιηθεί και ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας ώστε η διαδικασία αυτή να σταματήσει, άλλως να ακυρωθεί και να αποδοθούν ευθύνες».
                                                                ●►€ $   « » ▲▼◄►

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου