Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

«3ο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές!», προειδοποιούν τον Τσίπρα οι επικοινωνιολόγοι της Rothschild!

Λασπολόγοι κατά Γάλλων συμβούλων στον ΣΥΡΙΖΑ
Οι Γάλλοι σύμβουλοι της κυβέρνησης, καθώς και το επικοινωνιακό επιτελείο της Τράπεζας Ρότσιλντ, επεξεργάζονται σχέδια για τον κ. Τσίπρα ενόψει ευρωεκλογών και βουλευτικών εκλογών
Αυτά τα τελευταία όμως δεν αρέσουν στους επαγγελματίες λασπολόγους και εκβιαστές του κόμματος.
Πως η «μετριοκρατία» ισοπεδώνει τη χώρα
Διάσταση απόψεων υπάρχει μεταξύ των Γάλλων συμβούλων της κυβέρνησης και της τακτικής του πρωθυπουργού να κατηγορεί συνεχώς τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για δεξιά απόκλιση.
Η γαλλική πλευρά πιστεύει ότι η τακτική αυτή ενισχύει το προφίλ του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο δεξιό κοινό, χωρίς να απομακρύνει από την ΝΔ φιλελεύθερους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους.
Γι’ αυτό τον λόγο, συστήνουν στο επικοινωνιακό επιτελείο του κ. Αλ. Τσίπρα να αλλάξει τακτική και γλώσσα και να προσπαθήσει να φέρει κοντά του ψηφοφόρους από τον φιλοευρωπαϊκό κεντροαριστερό χώρο.
Προτείνουν έτσι να χρησιμοποιήσει κάποιες ιδέες από αυτές που τόνισε στην τελευταία ομιλία του ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν προς τους Γάλλους βουλευτές στις Βερσαλίες, όπου έκανε λόγο για το «κράτος πρόνοιας του 21ου αιώνα» και για την καταπολέμηση της φτώχειας μέσω της προσωπικής ανάπτυξης και άρα της δια βίου εκπαίδευσης.
Όπως διαπιστώθηκε αμέσως μετά την ομιλία του, που κράτησε 95 λεπτά και μεταδόθηκε live από δύο τηλεοπτικά δίκτυα, οι τοποθετήσεις του Γάλλου προέδρου είχαν αρκετή απήχηση στην νεολαία η οποία αναζητεί νέους δρόμους.
«Πολλούς Γάλλους νέους δεν τούς ενδιαφέρουν τα επιδόματα αλλά οι προοπτικές που διανοίγονται γι’ αυτούς με ορίζοντα 20 και 30 χρόνων. Η τάση δε αυτή δεν είναι μόνον γαλλική. Έχει πανευρωπαϊκό χαρακτήρα», μάς είπε ένας από τους Γάλλους ειδικούς που βρίσκονται στην Ελλάδα.
Κατά τον συνομιλητή μας, ορισμένοι από τους συμβούλους του πρωθυπουργού δέχονται την λογική αυτή, πλην όμως αντιδρούν οι δήθεν «σκληροί» αριστεροί, γνωστοί για την έφεσή τους προς τον τραμπουκισμό και την χυδαιότητα.
«Αν ο κύριος πρωθυπουργός υποκύψει στην ομάδα αυτή και προκρίνει την λάσπη ως επικοινωνιακό εργαλείο, τότε θα βρεθεί μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.
Ίσως βρεθεί και στην τρίτη θέση στις ευρωεκλογές, γεγονός που θα έχει σοβαρή αρνητική επίπτωση», μάς είπε ο Γάλλος συνομιλητής μας. 
Και το ερώτημά του είναι σε ποιον βαθμό οι λασπολόγοι του Σύριζα έχουν το πάνω χέρι. 
Κάτι που θα φανεί τις εβδομάδες που έρχονται.
                                                     Του Αθαν. Χ. Παπανδρόπουλου
                                                               ●►€ $   « » ▲▼◄►
                  ΠΗΓΗ://www.lykavitos.gr/apokalypsi-oi-epikoinoniologoi-tis-rothschild/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου