Πέμπτη, 9 Μαρτίου 2017

D.S.A:Αύριο & το Σάββατο η φιλανθρωπική συναυλία «ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ»

Ο Σύλλογος Γονέων της Γερμανικής Σχολής Αθηνών (DSA) προσκαλεί τους γονείς και τους φίλους της DSA στη φιλανθρωπική συναυλία που διοργανώνει με τίτλο «ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ» 

Η φιλανθρωπική συναυλία θα πραγματοποιηθεί με την εθελοντική συμμετοχή της διεθνούς φήμης μετζοσοπράνο Alexandra Gravas - η οποία είναι και μητέρα μαθητή της DSA -, της Ορχήστρας της DSA, των Χορωδιών της DSA, του Ομίλου Ελληνικής Μουσικής της DSA και του Ensemble Κιθάρας της DSA. 
Τη μουσική διεύθυνση έχει η Δρ. Marianne Danner, ενώ το ρεπερτόριο περιλαμβάνει έργα των Θεοδωράκη, Χατζιδάκι, Ρεμπούτσικα, Madredeus αλλά και των Alex Diehl και Marlene Dietrich.
Σκοπός της εκδήλωσης αυτής είναι το ποσό που θα συλλεχθεί από τις χορηγίες να διατεθεί σε ιδρύματα που προστατεύουν και βοηθούν παιδιά, τα οποία δυστυχώς δεν τυγχάνουν οικογενειακής θαλπωρής, όπως τα δικά μας παιδιά.
Εξαιτίας των περιορισμένων θέσεων είναι απαραίτητο να γίνει εκ των προτέρων ο κατάλληλος προγραμματισμός. 
Για το λόγο αυτό ο Σύλλογος παρακαλεί να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι 
την ημέρα (Παρασκευή, 10.03. ή Σάββατο, 11.03.2017) και τον αριθμό των θέσεων που επιθυμούν, προκειμένου να προμηθευτούν την απαραίτητη πρόσκληση-κάρτα εισόδου για την εκδήλωση. 
Ευπρόσδεκτοι είναι και συγγενείς και φίλοι που θα ήθελαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση και να συμβάλουν με τη σειρά τους στο φιλανθρωπικό αυτό εγχείρημα. 
Για τις κάρτες εισόδου, κάθε διευκρίνιση ή περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Σύλλογο Γονέων μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: 
dt.elternbeirat.dsα@gmail.com.
Ο Σύλλογος Γονέων της DSA θα χαρεί να σας έχει κοντά του και προσβλέπει στη στήριξη της πρώτης φιλανθρωπικής προσπάθειας που διοργανώνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου