Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Νεοταξική σήψη στην εκπαίδευση

    Η Νέα Τάξη έχει τρεις μεγάλους αντιπάλους: 
                 τον Θεό, τα έθνη & την λογική
Σύμμαχοί της είναι τα μεγάλα κερδοσκοπικά κεφάλαια, οι εξωνημένοι ηγέτες της πολιτικής ορθότητας, η ενσωματωμένη «διανόηση» και τα κατεστημένα ΜΜΕ.
Στόχος τους είναι η άνευ κόπων και βασάνων καθυπόταξη δισεκατομμυρίων ανθρώπων σε ένα καθεστώς το οποίο θα ορίζει εκείνο τι είναι αρετή και κακία, σωστό και εσφαλμένο, ανθρώπινο και απάνθρωπο. 
Οι πολίτες πρέπει να ηττηθούν πριν εγερθούν. 
Πρέπει να συντριβούν νοητικά, ψυχικά και πνευματικά στις πολυθρόνες τους. 
Γι' αυτό και η νεοταξική προπαγάνδα πρέπει να περνά τη γραμμή της σε όσο το δυνατόν μικρότερες ηλικίες.
Στην Ελλάδα, όπως και σε ολόκληρο τον κόσμο, η νεοταξική παγκοσμιοποίηση προσπαθεί να επιβάλει ως πρότυπο ζωής και ως δρόμο εσωτερικής ολοκλήρωσης την ομοφυλοφιλία, τον τρανσεξουαλισμό και όλες τις συναφείς καταστάσεις όπου υπάρχει πρόδηλη η περί του φύλου σύγχυση. 

Τα άτομα που μπλέκονται σε αυτά τα γρανάζια είναι ευκολότερο να αποκοπούν από όσα έχουν καθιερώσει η κοινωνική εμπειρία και η δοκιμασμένη γνώση της παράδοσης.

Φυσικά, κεντρικός στόχος της προπαγανδιστικής εκστρατείας για την εξοικείωση και στη συνέχεια επιβολή αυτού του προτύπου είναι οι νέοι. 
Από το δημοτικό μέχρι τα πρώτα χρόνια που ακολουθούν τη μετεφηβική περίοδο, η υπερδομή προσπαθεί να στρατολογήσει «κρέας για τα κανόνια» της.
Αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως κρέας και προσπαθεί να μετατρέψει τα έμφρονα όντα σε δίποδα, που θα έχουν υποστεί νευρογλωσσολογικό προγραμματισμό και θα τρέμουν στο άκουσμα της λέξης «ρατσισμός».
«Αντιρατσιστής» θα είναι μόνο όποιος ή όποια ενσωματώνεται στην κοινότητα των ομοφυλοφίλων και των τρανσέξουαλ. 
Γι' αυτό διοργανώθηκε και το διήμερο συνέδριο των δασκάλων για την ομοφυλοφιλία και τον τρανσεξουαλισμό, που διεξάγεται με τις ευλογίες του υπουργείου Παιδείας στο 66ο Δημοτικό Σχολείο της Αθήνας.
Για τα Αρχαία Ελληνικά, τη λαμπρή Ιστορία μας, τα εθνικά δίκαια δεν οργάνωσαν συνέδρια οι προαναφερθέντες. Για να περάσουν, όμως, την ομοφυλοφιλία και τον τρανσεξουαλισμό στα παιδιά πετούν τη σκούφια τους...
                                  ΠΗΓΗ:www.dimokratianews.gr/content/72863/neotaxiki-sipsi-stin-ekpaideysi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου