Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Στις 3:30 μ.μ. η 9η συνεδρίαση του ΠΕ.ΣΥ. Αττικής

ΔΕΚΑ(10) θέματα περιλαμβάνει η  9η συνεδρίαση εντός του 2017 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου στις 3:30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργός).
Θα συζητηθούν & θα ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα:
1. Επικύρωση Πρακτικών 31ης, 32ης, 33ης και 34ης  Συνεδρίασης έτους 2016 του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.
2. Έγκριση Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής - Β’ Φάση(Επιχειρησιακό Σχέδιο, Πρόγραμμα Δράσεων και Οικονομικό Πρόγραμμα, ΔείκτεςΠαρακολούθησης και Αξιολόγησης).
(Εισηγήτρια η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κ. Σταυροπούλου)
3. Έγκριση Σχεδίου Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης (Σ.Ο.Α.Π.) Δήμου Πειραιά.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Π. Πατσαβός)
4. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασηςμεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ».
(Εισηγήτρια η Αντιπεριφερειάρχης κ. Ερ. Κυπριανίδου)
5. Έγκριση σύναψης και όρων σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ τηςΠεριφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω, για την κατασκευή του έργου:«Επέκταση Ηλεκτρικού δικτύου και αντικατάσταση φωτιστικών σωμάτων μελαμπτήρες χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης» συνολικού προϋπολογισμού700.000,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
6. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασηςμεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ιλίου, για το έργο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΟΤΑΠΗΤΑ ΟΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΙΛΙΟΥ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
7. Έγκριση σύναψης και όρων τροποποίησης-παράτασης προγραμματικής σύμβασηςμεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγ. Αναργύρων – Καματερού, για τοέργο «ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΣΦΑΛΤΙΚΩΝ ΤΑΠΗΤΩΝ ΣΤΗ Δ.Κ. ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ».
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σπ. Τζόκας)
8. Λήψη απόφασης με θέμα: «Δωρεά ειδικού οχήματος μεταφοράς Α.Μ.Ε.Α.,ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Αττικής, στο Δήμο Σαλαμίνας» (άρθρο 11 του Π.Δ.242/1996).
(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Χρ. Καραμάνος)
9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) για τηνέγκριση περιβαλλοντικών όρων του Εργοστασίου παραγωγής αμυλόκολλας –κόλλας χάρτου, με επωνυμία «Μ. ΘΕΟΧΑΡΙΔΟΥ & ΥΙΟΣ Ο.Ε με δ.τ. ‘ΒΙΣΚΟΛ’», που λειτουργεί επί της οδού Δημαράκη 10, στο Βοτανικό του Δήμου Αθηναίων, στη Περιφέρεια Αττικής.
(Εισηγητής ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Α. Αναγνωστόπουλος)
10. Ορισμός εκπροσώπων της Περιφέρειας Αττικής για τη συμμετοχή τους στη Γνωμοδοτική Επιτροπή για θέματα ανέλκυσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ήπλοίων αρμοδιότητας Οργανισμού Λιμένος Ελευσίνας Α.Ε., για το έτος 2017.(Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ι. Βασιλείου)
Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Αττικής
Τηλέφωνα: 213 2063501, 210 6993404, 213 2063807
Fax: 213 2063513e-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου