Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

«Ορθόδοξη Χριστιανική Γωνιά» & «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης», ευχαριστούν τον Γ. Πατούλη

Για την κοινωνική ευαισθησία του προς τις ευπαθείς ομάδες, συγχαίρουν και ευχαριστούν τον Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη η «Ορθόδοξη Χριστιανική Γωνιά» & το «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης»
Εκ μέρους του Δ.Σ. της «Ορθόδοξης Χριστιανικής Γωνιάς», ο Πρόεδρος κ. Φώτης Διαμαντής και εκ μέρους της Διεύθυνσης του «Σπιτιού της Χριστιανικής Αγάπης», η Διευθύνουσα κα Γεωργία Τσολιά - Μανωπολούλου συγχαρούν και ευχαριστούν θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Γιώργο Πατούλη για την ευαισθησία του σε ευπαθείς ομάδες και την έμπρακτη και πολύτιμη συμπαράστασή του σε αυτές.
Ειδικότερα στην επιστολή αναφέρεται:
«Αξιότιμε κύριε Δήμαρχε,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Ορθόδοξης Χριστιανικής Γωνιάς» και η Διεύθυνση του «Σπιτιού της Χριστιανικής Αγάπης», σας συγχαίρουν για την ευαισθησία σας σε ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας ....
και την έμπρακτη και πολύτιμη συμπαράστασή σας προς αυτές και σας ευχαριστούν θερμά για την προσφορά προϊόντων (τροφίμων ) τα οποία αξιοποιούνται στις καθημερινές ανάγκες των περιθαλπομένων μας.
Το  «Σπίτι της Χριστιανικής Αγάπης» είναι ένας φιλανθρωπικός οίκος ευγηρίας με νόμιμη άδεια λειτουργίας που αυτή τη στιγμή περιθάλπει 27 ηλικιωμένες κυρίες, δύο εκ των οποίων είναι τυφλές, παρέχοντας τους στέγη, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, πνευματική και υλική τροφή και κυρίως αγάπη και στοργή. 
Επίσης φιλοξενεί και μία κοπέλα 37 ετών τυφλή με νοητική υστέρηση παρέχοντας της όλα τα ανωτέρω.
Το Ίδρυμα συνεχίζει το δύσκολο έργο του στηριζόμενο στον Κύριο μας και σε όλους εσάς που συμβάλλετε στη διατήρησή του.
Ευχόμαστε ο Κύριος να σας χαρίζει πλούσια πνευματικά και υλικά αγαθά, υγεία, χαρά, μακροημέρευση.
Καλή δύναμη κι επιτυχία στο τόσο σημαντικό και ουσιώδες έργο που επιτελείτε.»                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου