Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017

Στις 4:45 μ.μ. στο 13ο Δ.Σ. Χαλανδρίου, το επιμορφωτικό σεμινάριο ΔΘΔ «Μαθαίνω για τα Δάση»

      «Βιωματικές δραστηριότητες για το δάσος»
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας ως Συντονιστικός Φορέας του Θεματικού Δικτύου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «Μαθαίνω για τα Δάση» προτίθεται να διοργανώσει, δια του Υπευθύνου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, επιμορφωτικό σεμινάριο διάρκειας 4 διδακτικών ωρών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία Προστασίας της Φύσης, Eθνικό Χειριστή του Δικτύου, και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Β΄ Αθήνας την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και ώρες 4.45 μ.μ. - 8.00 μ.μ. με θέμα: 
«Βιωματικές δραστηριότητες για το δάσος». 
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο 13ο Δ.Σ. Χαλανδρίου (Ολύμπου & Ηλείας, τηλ. 2106849439). 
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η υποστήριξη των εκπαιδευτικών που υλοποιούν προγράμματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης εστιασμένα στη θεματική του δάσους, καθώς και η ενημέρωσή τους για τη λειτουργία του Δικτύου. 
Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου θα επιλεγούν 40 εκπαιδευτικοί. 
Προτεραιότητα θα δοθεί στους/στις εκπαιδευτικούς που έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και, μεταξύ αυτών, σε όσους/-ες δεν έχουν συμμετάσχει σε άλλη επιμόρφωση του Δικτύου. 
Τυχόν υπολειπόμενες θέσεις θα κατανεμηθούν στους/στις εκπαιδευτικούς που δεν έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο αναλογικά ανά Διεύθυνση Εκπαίδευσης και σε συνεργασία με τους/τις Υπεύθυνους/-νες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης των Διευθύνσεων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π. & Δ.Ε. Αττικής. 
Οι εκπαιδευτικοί που θα επιλεγούν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα από τα δύο βιωματικά εργαστήρια που αναφέρονται στο παρακάτω πρόγραμμα. 
Δήλωση συμμετοχής μέσω της συμπλήρωσης της παρακάτω ηλεκτρονικής φόρμας :
tinyurl.com/seminariomgtd μέχρι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017.
                                    ΠΗΓΗ:perdipevath.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου