Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Θ. Βελής:«Να χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια την αγορά του Κέντρου Κεραμικής Τέχνης»!


«Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αττικής κ. Γ. Καραμέρος οφείλει να αποδείξει με πράξεις κι όχι με λόγια, το ενδιαφέρον του για το Κέντρο Κεραμικής Τέχνης, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική ταυτότητα του Αμαρουσίου.
Αντί να ζητά από την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της, ας φροντίσει ο ίδιος ως αρμόδιος πολιτικός προιστάμενος του Βορείου Τομέα να εντάξει στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής τα χρήματα που χρειάζονται, για να περάσει το ακίνητο από το ΤΑΙΠΕΔ στο Δήμο Αμαρουσίου».
Αυτό τονίζει  ο Αντιδημαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου Αθανασιος Βελής σχολιάζοντας τις δηλώσεις που έκανε ο Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα  Γ. Καραμέρος στην
παραδοσιακή «ρεβυθάδα» των κεραμιστών και αγγειοπλαστών
Ως γνωστόν  ο κ. Γιώργος Καραμέρος τάχθηκε υπέρ της παραχώρησης του ακινήτου που στεγάζει το «Κέντρο Κεραμικής Τέχνης», το οποίο όπως σημείωσε είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά της πόλης μας, ενώ δεν παρέλλειψε να δεσμευτεί πως η Περιφέρεια Αττικής προτίθεται να συνδράμει με όλες της τις δυνάμεις προς αυτην την κατεύθυνση

Ο κ. Θανάσης Βελής σε σαφέστατα επιθετικό τόνο, αμφισβήτησε τα λεγόμενα του Αντιπεριφερειάρχη, λέγοντας τα εξής:
«Αντί να σκορπούν τα χρήματα των πολιτών της Αττικής σε έργα βιτρίνας, με κριτήρια μικροκομματικά τις περισσότερες φορές, ας φροντίσουν να χρηματοδοτήσουν την αγορά του συγκεκριμένου  ακινήτου, για να συνεχίσει να αποτελεί το σπίτι των κεραμιστών και αγγειοπλαστών της πόλης μας.
Καλές είναι οι εμφανίσεις δημοσίων σχέσεων, σαν αυτές που επιλέγει να κάνει ο κ. Καραμέρος κατά καιρούς και με κάθε ευκαιρία.
Αλλά ακόμη καλύτερες είναι οι ουσιαστικές πολιτικές πρωτοβουλίες που δίνουν λύσεις σε ζητήματα όπως αυτό που αφορά το σπίτι των κεραμιστών στο Μαρούσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου