Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Εκλεκτές παρουσίες στην Βασιλόπιττα του Αθλητικού Σωματείου «Νίκη Αμαρουσίου»

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, το Αθλητικό Σωματείο «Νίκη Αμαρουσίου» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τις αθλητικές ομάδες για τις επιτυχίες τους, καθώς και αθλητές και προπονητές για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου προς τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου, ευχαρίστησε τη Διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και τους παρευρισκόμενους, τονίζοντας ότι «ο Δήμος Αμαρουσίου δίνει έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας  και προωθεί τους νέους να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να γνωρίσουν τα σημαντικά οφέλη που προκύπτουν  για την υγεία και την ποιότητα ζωής μας όταν εντάσσουμε τον αθλητισμό στην καθημερινότητά μας.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Νίκης Αμαρουσίου κ. Αντώνης Τσέκενης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την υποστήριξή του στο έργο του Σωματείου και εξέφρασε τη διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στην προσπάθεια ανάπτυξης του αθλητισμού και να φέρνει νέα παιδιά στον αθλητισμό. 
Παράλληλα έκανε ένα σύντομο απολογισμό σε όλα τα επίπεδα για τη χρονιά που πέρασε.
Ο Πρόεδρος του Σωματείου βράβευσε το Δήμαρχο Αμαρουσιου κ. Γ. Πατούλη  απονέμοντας τιμητική παλέτα για την προσφορά του στον αθλητισμό και την εμπιστοσύνη του στο Σωματείο.
Εκ μέρους του Σωματείου βραβεύτηκαν όπως κάθε χρόνο ο νεώτερος αθλητής και η νεώτερη αθλήτρια, που φέτος ήταν ο Γιάννης Βαφειάδης και  η Δέσποινα Βούλγαρη. Επίσης βραβεύτηκαν η ομάδα των γυναικών που κατέκτησε τη 2η θέση στο κύπελλο ΕΣΠΑΑΑ και η ομάδα κάτω των 21 ετών που κατέλαβε την 3η θέση στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς και οι παγκορασίδες που κατέλαβαν την τιμητική 5η θέση ανάμεσα σε 65 ομάδες.
Στη συνέχεια απενεμήθη τιμητική διάκριση για την προσφορά τους στον αθλητισμό στους παλαίμαχους: 
Αργύρη Καμπούρη (μπασκεμπολίστας), Στέφανο Πολύζο (βολεϊμπολίστας), Κώστα Ρήγα (βετεράνος διαιτητής), Βασίλη Κουντή( κορυφαίος αθλητικός δημοσιογράφος).
Επίσης στον Πρόεδρο του ΕΣΚΑ Δημήτρη Μπασούρη, στη διεθνή βολεϊμπολίστρια Τζίνα Λαμπρούση, στην πρωταθλήτρια Στίβου Ελισάβετ Πισιρίδου και στην παραολυμπιονίκη που κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στη σφαιροβολία το 2016, Δήμητρα Κοροκίδα.        
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο Αντιδήμαρχο ς Βασίλης Κόκκαλης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Λέκκα, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Κων/νος Αντωνόπουλος, Ελευθέριος Μαγιάκης, Κώστας Βλάχος, Παναγιώτης Σαγρής, Δημήτρης Κουτσουβέλης & Μαίρη Διακολιού
Η Ανεξάρτητη Δημοτική Σύμβουλος δήλωσε τα εξής:

«Η ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, εδώ και δεκαετίες, προσφέρει με μεγάλη επιτυχία έργο στο Μαρούσι και στα Μαρουσιωτόπουλα, όχι μόνο διδάσκοντάς τους τα αθλήματα και την αξία της άθλησης, αλλά κυρίως εμφυσώντας τους τα ιδανικά του αθλητισμού: το ευ αγωνίζεσθαι, το ήθος, την ευγενή άμιλλα.
Έτσι, μέσα από το χτίσιμο του σώματος αλλά και του χαρακτήρα των παιδιών, η ΝΙΚΗ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας κοινωνίας βασισμένης σε αξίες και αρχές, που αποτελούν το πρώτο προπύργιο άμυνας της χώρας μας, απέναντι στην κρίση.

Χωρίς να παραγνωρίζω ότι εκτός από τον πρωταθλητισμό κυρίαρχη σημασία έχει και ο μαζικός αθλητισμός, μέσα από τον οποίο θα δίνεται σε όλους η ευκαιρία να λαμβάνουν τα οφέλη της άθλησης, θα ήταν άδικο να μην συγχαρώ τις προσπάθειες των αθλητών που διακρίνονται σε αντίξοες συνθήκες και των προπονητών τους, των γονιών που τους στηρίζουν σε μια τόσο δύσκολη εποχή και των μελών του ΔΣ της ΝΙΚΗΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ που αφιλοκερδώς, από το περίσσευμα του χρόνου τους και πολλές φορές με ίδιους πόρους και δικά τους μέσα κατορθώνουν να ανεβάσουν ψηλά το όνομα της πόλης μας και να μας κάνουν περήφανους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου