Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίττα του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Λέσβου

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου κου Γιώργου Πατούλη, ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Λέσβου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα στην κατάμεστη αίθουσα των γραφείων του από φίλους και μέλη του συλλόγου.
Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι τα έργα απορροής των ομβρίων που βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή σύντομα ολοκληρώνονται, δίνοντας λύση στο επί σαράντα χρόνια αίτημα των κατοίκων.
Σύντομα επίσης γνωστοποίησε, θα δοθεί για χρήση στους κατοίκους και στις ομάδες το γήπεδο «Αρίωνας Α.Ο. Αμαρουσίου», μετά την ολοκλήρωση των έργων ανακατασκευής.
Ειδική αναφορά έκανε στα εγκαίνια που θα πραγματοποιηθούν  για την επίσημη ονοματοδοσία σε δύο πλατείες της περιοχής μετά τον εξωραϊσμό τους
Συγκεκριμμένα την πλατεία «Στρατηγού Πανταζή» που περικλείεται από τις οδούς Πεντέλης, Λ. Ακρίτα, Μυτιλήνης και  την πλατεία «Μαέστρου Διονύσιου Αποστολάτου» που βρίσκεται στο κόμβο των οδών Παπάγου, Εφταλιώτη και Τερπάνδρου.

Όπως ανέφερε επίσης ο κ. Πατούλης προγραμματίζεται η ασφαλτόστρωση και η ανακατασκευή των πεζοδρομίων σε κάποια σημεία της περιοχής.
Παράλληλα ο Δήμαρχος Αμαρουσίου εξήρε το έργο του Συλλόγου στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος και συνεχάρη τους εθελοντές – κατοίκους της περιοχής για τη ενεργό συμμετοχή τους στην προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την Πρόεδρο του Δ.Σ. Αντιδήμαρχο κα Ρένα Χαλιώτη για το έργο που επιτελεί επί σειρά ετών στο Σύλλογο της Νέας Λέσβου.
Το Δ.Σ. και οι κάτοικοι ευχαρίστησαν θερμά το Δήμαρχο Αμαρουσίου για το αμέριστο ενδιαφέρον του για την περιοχή, καθώς και κατά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις.                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου