Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Στις 5:30 μ.μ. το 2ο διαδραστικό σεμινάριο για το Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1

Υπό την αιγίδα του Δήμου Αμαρουσίου και της ΚΕΔΕ πραγματοποιείται το 2ο διαδραστικό σεμινάριο, με θέμα το Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1, με αφορμή την 95η επέτειο από την πρώτη χορήγηση Ινσουλίνης σε παιδί με σακχαρώδη διαβήτη.
Η ενημερωτική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, στις 5:30 το απόγευμα, στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Κεντρικού Κτηρίου του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).
Εκεί οι ειδικοί στον τομέα του Σακχαρώδη Διαβήτη, Χρήστος Σπ. Ζούπας,  Χριστίνα Κανακά – Gantenbein, Ασημίνα Μητράκου και Πέτρος Θωμάκος θα παρουσιάσουν όλες τις σύγχρονες εξελίξεις στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 1.
Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Πρόεδρος του ΙΣΑ, Πρόεδρος της ΚΕΔΕ  Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας για το Διαβήτη Αν. Καθηγητής Νικόλαος Τεντολούρης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Ελλήνων Διαβητικών Σπυριδούλα Λάγιου, η Πρόεδρος του Συλλόγου «Γαληνός» Χριστίνα Κανακά– Gantenbein, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Χρήστος Δαραμήλας και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης της Παχυσαρκίας , του Μεταβολισμού και των Διαταραχών Διατροφής Χρήστος Σπ. Ζούπας.                 
Αφιερώστε λίγο χρόνο από τη ζωή σας, για τη ζωή σας, αλλά κυρίως για την ποιότητα ζωής των παιδιών σας και ολόκληρης της οικογένειας. Συμφιλιωθείτε με το «γλυκύτατο μυστήριο της ζωής» που ακούει στο όνομα Σακχαρώδης Διαβήτης και μάθετε ότι στην εποχή μας ο Παιδικός –Νεανικός Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1 δεν είναι αρρώστια αλλά τρόπος ζωής.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου