Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Επιτυχής η σηνάντηση μελών του ΣωΦιΑ στο Δάσος Συγγρού

Εξαιρετική αποδείχτηκε η ιδέα της συνάντησης των μελών του νέου ΔΣ του ΣωΦιΑ με παλιά και νέα μέλη στο Δάσος Συγγρού την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 6:00 μ.μ
Δίπλα τους βρέθηκαν πολλά νέα αγόρια και κορίτσια, που θα πλαισιώσουν τον σύλλογο για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του. 
Παρόντες ήσαν ακόμη εκπρόσωποι της Εθελοντικής Πρωτοβουλίας Δάσους Συγγρού, της SAPT, αλλά και των αδελφών οργανώσεων των Βριλησσίων και του Χαλανδρίου! 
Το κλίμα ήταν υπέροχο και ήδη υπάρχουν σκέψεις για επανάληψη της εκδήλωσης, αυτή τη φορά σε άλλη πύλη του φιλόξενου Δάσους Συγγρού!

Το Σωματείο Φιλόζωων Αμαρουσίου (Σω.Φι.Α.) εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι θεώρησαν σημαντικό να μας παραβρεθούν,  διαβεβαιώνοντάς τους παράλληλα ότι ο χρόνος τους θα πιάσει τόπο. 
Η επόμενη εκδήλωση του συλλόγου θα γίνει σε κλειστό χώρο και θα αποτελέσει ευκαιρία γνωριμίας με τα ενεργά παλιά & νέα μέλη του συλλόγου, για την καλύτερη οργάνωση της δουλειάς του Συλλόγου
Ο Σω.Φι.Α. είναι αναγνωρισμένο φιλοζωικό σωματείο από τον Ιούλιο του 2014 και δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αττικής, με έδρα το Μαρούσι.
Λειτουργεί καθαρά με τη συμβολή εθελοντών, με επικεφαλής μία επιτροπή που αποτελείται από εκτελεστικά μέλη και στόχος είναι να βοηθήσει σε στειρώσεις αδέσποτων και σε παροχή κτηνιατρικών υπηρεσιών σε επείγοντα περιστατικά στο Δήμο Αμαρουσίου. 
Ο Σω.Φι.Α. έχει στενή συνεργασία με τις τοπικές αρχές, άλλες φιλοζωικές ομάδες και απλούς πολίτες, με κοινό στόχο τον έλεγχο του πληθυσμού των αδέσποτων ζώων της περιοχής καθώς και την ενημέρωση των πολιτών του δήμου αναφορικά με διάφορα θέματα που αφορούν τα αδέσποτα αλλά και τα δεσποζόμενα ζωάκια.
Υπεύθυνος επικοινωνίας: Βασιλική Κατή - Κλωσίδη
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6986 69 58 41
Email επικοινωνίας: klosidi-kati@hotmail.com
Διεύθυνση: Βορείου Ηπείρου 19
Πόλη: Μαρούσι Αττικής
Τ.Κ.: 15126
Facebook link σελίδας: www.facebook.com/filozoikiAmarousiou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου