Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΚΕΔΕ:Να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων

Ως Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος έχω αναδείξει μέσα από τα συλλογικά μας όργανα ως ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού, αυτό που αφορά την υγεία των πολιτών. 
Γι αυτό και δεν με αφήνει αδιάφορο η εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων της Αθήνας, τα οποία στη δύσκολη συγκυρία που διανύει σήμερα η χώρα μας, προσφέρουν σημαντικό και απόλυτα αναγκαίο έργο.
Σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ να παρέμβω στο μοντέλο λειτουργίας και διοίκησης κάθε Δήμου. 
Ιδιαίτερα όσον αφορά το Δήμο της Αθήνας, πιστεύω ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης διαθέτει ιδιαίτερη ευαισθησία στα ζητήματα που αφορούν την κοινωνική πολιτική και συνοχή.
Γι αυτό θεωρώ ότι πρέπει να παρέμβει  προσωπικά  ώστε να διασφαλίσει την εύρυθμη λειτουργία των δημοτικών πολυϊατρείων της Αθήνας και την όσο το δυνατόν καλύτερη αξιοποίηση του έμψυχου επιστημονικού προσωπικού τους, που προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του κάτω από αντίξοες συνθήκες.
Αδικεί το Δήμαρχο Αθηναίων και την προσπάθειά του, το γεγονός ότι υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου του, χρησιμοποιούν αθέμιτες πρακτικές και μεθόδους και έχουν διαταράξει την απαραίτητη εργασιακή ειρήνη, όπως καταγγέλλουν γιατροί - μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.
Είμαι βέβαιος ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων θα παρέμβει άμεσα και θα ανατρέψει τις  καταστάσεις αυτές που τον αδικούν και τον εκθέτουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου