Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Οι πολίτες του Αμαρουσίου ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού

Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου, Προέδρου του ΙΣΑ κου Γιώργου Πατούλη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού, στην εκκλησία Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μαρούσι, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016.
Την κοινωνική δράση διοργάνωσαν το «Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής» του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με τον ΣΚΑΪ και το Δήμο Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δράσεων  «Όλοι Μαζί Μπορούμε & στην Υγεία».
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ευχαρίστησε από καρδιάς όλους τους πολίτες του Αμαρουσίου που αγκάλιασαν το κάλεσμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής και του Δήμου Αμαρουσίου, υπογραμμίζοντας ότι «όσο υπάρχει ένας συνάνθρωπός μας που δεν μπορεί να εξασφαλίσει το φάρμακά του, εμείς θα είμαστε στο πλευρό του για να τον βοηθήσουμε.» 
Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό  παρελήφθησαν και μεταφέρθηκαν  στο Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής, Σεβαστουπόλεως 113, όπου θα ακολουθήσει από εκπαιδευμένη ομάδα εθελοντών η διαλογή και κατηγοριοποίησή τους.
Τα φάρμακα προορίζονται για τους ανασφάλιστους πολίτες που πάσχουν από χρόνια νοσήματα και άλλα προβλήματα υγείας και χορηγούνται στους ασθενείς βάσει πρόσφατης ιατρικής συνταγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου