Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Στις 11.30 π.μ. η σ/τ του Προέδρου της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης και ο Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου & μέλος του επιστημονικού συμβουλίου του Ι.Τ.Α Ι. Ψυχάρης θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου σήμερα Τετάρτη 12 Οκτωβρίου & ώρα 12.00, στην ΚΕΔΕ (Ακαδημίας και Γενναδίου 8).
Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί εν όψει του θεματικού συνεδρίου με θέμα:
«Αλλαγή του Καλλικράτη - Νέο Μοντέλο Οργάνωσης & Διοίκησης του Κράτους» που διοργανώνει η ΚΕΔΕ, στις 17 & 18 Οκτωβρίου, στο Βόλο.
Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ θα προσδιορίσει το πλαίσιο των βασικών θέσεων της Αυτοδιοίκησης Α΄ βαθμού για την αλλαγή του Καλλικράτη και τη διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου οργάνωσης του κράτους.
Αναλυτικά οι θέσεις της ΚΕΔΕ θα διατυπωθούν στο ειδικό συνέδριο που διοργανώνεται  στο Βόλο και θα οριστικοποιηθούν στο τακτικό συνέδριό της, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη.
Παρουσίαση των βασικών σημείων της σχετικής επιστημονικής μελέτης του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Παράλληλα κατά τη Συνέντευξη Τύπου, ο κ. Ψυχάρης θα ανακοινώσει τα βασικά σημεία της ειδικής μελέτης που εκπόνησε η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΙΤΑ), με πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και αφορά στην «Τριετή Στρατηγική Μεταρρυθμίσεων στη Δημόσια Διοίκηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση». 
Αναλυτικά η μελέτη θα παρουσιαστεί στο συνέδριο του Βόλου.
                                                              ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                        Τηλ.: 2132147514, 2132147540, Fax: 2103899651, 
                                             E-mail : info@kedke.gr, kedkegr@gmail.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου