Δευτέρα, 16 Μαΐου 2016

Eπίθεση δέχθηκαν τα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου!

Αγαπητές/οι – Συντρόφισσες/οι, Tα ξημερώματα της Παρασκευής 13 Μαΐου 2016, δέχτηκαν επίθεση τα γραφεία της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου.
Η επίθεση δεν είναι τυχαία, αφού σε χρόνο ρεκόρ, η είδηση με λεπτομέρειες που εμείς δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε μεταδόθηκε από διάφορα μέσα.
Είναι φανερό ότι εντάσσεται στην προσπάθεια για δημιουργίας «κλίματος» δήθεν αγανάκτησης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ που αγωνίζεται για τις μεγάλες αλλαγές ενάντια στο παλιό & διεφθαρμένο.
Τα συμφέροντα που σήμερα χάνουν πολλά, ενώ η χώρα κερδίζει, προσπαθούν με κάθε μέσο να ανακόψουν την διαδικασία ανασύνταξης της κοινωνίας, από την μιζέρια που το παλαιό πολιτικό σύστημα σε συνεργασία με δανειστές και διαπλεκόμενα - διεφθαρμένα οικονομικά συμφέροντα την έριξαν.
Τα συμφέροντα αφηνιάζουν, ιδιαίτερα τώρα που φαίνεται μια αχτίδα αισιοδοξίας, άρα πετυχαίνουμε.
Η δράση των οργανώσεών μας ενοχλεί, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που δεχόμαστε επίθεση τραμπούκων.
Ούτε βήμα πίσω.

Τώρα όσο ποτέ η απάντηση μας στις φασιστικές πρακτικές είναι, οι δράσεις προώθησης του κυβερνητικού έργου ενάντια στην παραπληροφόρηση, η συμμετοχή και η συνδιαμόρφωση πολιτικής, η επαφή μας με την κοινωνία ως αντίδοτο στην προπαγάνδα των ΜΜΕ.
Τίποτα δεν χαρίζεται όλα κατακτιούνται με προσπάθειες και θυσίες. 
Ο σταθερός και ακούραστος αγώνας μας, ή ενότητα στόχων και δράσης προϋπόθεση για την επιτυχή πραγματοποίηση του ιστορικού ρόλου της αριστεράς.
                                                           Από την Σ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου