Τετάρτη, 18 Μαΐου 2016

Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού:Το πρόγραμμα των Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων των Ερασιτεχνικών του Τμημάτων

Τις δημιουργίες και τις δεξιότητες τους θα παρουσιάσουν από σήμερα 18 Μαΐουέως την 1η Ιουλίου οι σπουδαστές των ερασιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού Δήμου Αμαρουσίου, μετά την ολοκλήρωση με επιτυχία ενός ακόμη κύκλου σπουδών κατά την καλλιτεχνική περίοδο 2015 -2016.
Το πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων των ερασιτεχνικών τμημάτων του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού και των παραρτημάτων του της Νεανικής Εστίας Ι.Ν. Αγ. Αθανασίου Πολυδρόσου  και του Μουσικού Εργαστηρίου Αγίας Φιλοθέης περιλαμβάνει εκθέσεις ζωγραφικής και χειροτεχνίας, θεατρικά δρώμενα χορευτικές επιδείξεις, μουσικοχορευτικές παραστάσεις, γυμναστικές επιδείξεις, μουσικές συναυλίες, παρουσιάσεις σκηνοθεσίας, υποκριτικής, και επεξεργασίας βίντεο.
Με την ευκαιρία της έναρξης των εκδηλώσεων, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης σημειώνει:
«Μαθητές όλων των ηλικιακών ομάδων παρακολούθησαν τα τμήματα χορού, θεάτρου, εικαστικών και πολλών άλλων καλλιτεχνικών προγραμμάτων, που κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που διανύουμε λειτούργησαν και φέτος στο Δήμο μας, και ανυπομονούν να μας εκθέσουν το δημιουργικό αποτέλεσμα μιας ολόκληρης χρονιάς καλλιτεχνικής προσπάθειας των ιδίων και των δασκάλων τους.
Χειροκροτούμε τις προσπάθειες όλων τους και με χαρά θα παρακολουθήσουμε τους καρπούς των προσπαθειών τους που μας κάνουν περήφανους και προσφέρουν στη διαμόρφωση του πολιτιστικού περιβάλλοντος στην πόλη μας, σε μία περίοδο κατά την οποία ο πολιτισμός αποτελεί σημαντικό στήριγμα για την τοπική κοινωνία.»
Αναλυτικά το πρόγραμμα των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων έχει ως εξής:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου