Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Υπέροχη η συναυλία των σπουδαστών του Παραρτήματος Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου

Το θαυμασμό των θεατών απέσπασε η συναυλία των σπουδαστών του Παραρτήματος Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου
Μία υπέροχη συναυλία πιάνου, αρμονίου και μουσικής δωματίου (βιολιού) έδωσαν οι σπουδαστές στις τάξεις του Παραρτήματος Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου του Δημοτικού Ωδείου, υπό την επιμέλεια και την ευθύνη του πρωτοπρεσβύτερου π. Λάμπρου Ανδρεάκη.
Οι μαθητές των καθηγητών Ιωάννας Λαδέα, Βασιλικής Σταμάτη, Κων/νου Βουρλή, Βάνας Παπαϊωάννου στο πιάνο και Γιάννη Παλαμίδη στο βιολί και το αρμόνιο, ερμήνευσαν κομμάτια κλασικής μουσικής, όπως Μπετόβεν, Βιβάλντι, Μότσαρτ, αλλά και τραγούδια των Μάνου Χατζιδάκι, Ευανθία Ρεμπούτσικα, κ.α., που συγκίνησαν το κοινό και απέσπασαν το θερμό χειροκρότημά του. 

  Στην μουσική εκδήλωση παραβρέθηκε η Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου κα Φωτεινή Κοσκόρου Παλαμίδη, η οποία εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη για την υποστήριξή του στο έργο του Δημοτικό Ωδείου και συνεχάρη τους καθηγητές για τη σημαντική πρόοδο των μαθητών τους, η οποία χρόνο με το χρόνο είναι περισσότερο από εμφανής, όπως και η ίδια έχει διαπιστώσει.  

Επίσης συνεχάρη τον π. Λάμπρο Ανδρεάκη για την πολιτιστική κυψέλη που έχει δημιουργήσει στην Ενορία του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου, παρέχοντας δημιουργική  διέξοδο στη νεολαία, έργο που όμοιο του -όπως υπογράμμισε- δεν υπάρχει σε όλη την Ελλάδα.                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου