Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Δ. Κλαπάκης: «Δήμαρχοι - Διαπλοκή - Διαφθορά - χλιδή - ΚΕΔΕ»

Μόνo ντροπή μπορεί να αισθανθεί κάποιος βλέποντας πρωτοσέλιδα να διαφημίζεται η Χλιδή του Συνεδρίου στο «Πόρτο Καρρά» στην Χαλκιδική του «Σωματείου» ΚΕΔΕ των κομματικά εκλεγμένων(σχεδόν στο σύνολο τους), Δημάρχων.
Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών Βούτση,  ο οποίος & αυτός χωρίς ντροπή(επιβεβαιώνοντας το πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη ότι οι Δήμοι είναι εστία παρανομιών), ανέφερε ότι έχει καλά…. κλειδωμένες στα συρτάρια του Υπουργείου του και τις  …αποκρύπτει από την Δικαιοσύνη τις παρανομίες των Δημάρχων.
Το κύριο θέμα προς συζήτηση των «συνδικαλιστών» Δημάρχων της ΚΕΔΕ,  ο φόβος μη πάρει η Κυβέρνηση(που τους καλύπτει αποδεδειγμένα πλέον τις απάτες τους), τα άδεια Ταμεία των Δήμων, που οι Δήμαρχοι παρανομώντας, κυρίως λόγω των Ρουσφετιών τους έχουν ήδη …χρεοκοπήσει
Κανείς φυσικά στην ΚΕΔΕ δεν έβαλε θέμα να γίνει επιτέλους  έλεγχος, πως οι Δήμαρχοι   σπαταλούν παράνομα τα χρήματα των δημοτών, με παράνομες αναθέσεις, άσχετες μελέτες για να χρηματοδοτούνται υμέτεροι, προσωπικές προβολές & δημόσιες σχέσεις, έργα χωρίς παραλαβές, ακάλυπτες επιταγές, απλήρωτες ασφαλιστικές εισφορές πολλών εκατοντάδων εκατομμυρίων €, απλήρωτοι  ΦΠΑ, κακουργήματα για οικοπεδοποιήσεις χωρομετρημένων πλατειών,  στρατιές ολόκληρες  με παράνομες τακτοποιήσεις στους Δήμους των οικογενειών των Δημοτικών Συμβούλων & των συνδικαλιστών για να …αλληλοστηριζονται στην παρανομία και τόσα αλλα και από πίσω το Υπουργείο Εσωτερικών να μας επιβεβαιώνει ότι …καλύπτει την διαφθορά.
Και οι «αγωνιστές» κομματικά εκλεγμένοι Δήμαρχοι της ΚΕΔΕ(πάντα με την στήριξη του ιδιώτη που κακοποίει την πόλη), αν & μαζεύτηκαν για το …«καλό» μας  στην Χαλκιδική, τρυγώντας στο πολυτελέστατο Πόρτο Καρρά(χωρίς να μας λένε  ποιος πληρώνει τα έξοδα), δεν έβγαλαν ένα ψήφισμα συμπαράστασης στους κατοίκους που αγωνίζονται χρόνια κατά της ξένης Εταιρείας που με τις ευλογίες του τότε Δημάρχου Πάχτα, δεν παίρνει μόνο το Χρυσό από την Χώρα μας, δεν  δηλητηριάζει την περιοχή με απόβλητα, αλλά χρησιμοποιεί και το νερό που πίνουν οι κάτοικοι.
Και φυσικά ούτε λέξη για τις συναλλαγές κάτω από το Τραπέζι για πολεοδομικές παρανομίες(όπως είδαμε στην Γλυφάδα) ή για το αίτημα του Δημάρχου Βόλου σε παντρεμένη για ανταλλαγή μιας θέσης εργασίας συμβασιούχου με σεξουαλικά ανταλλάγματα.
«Συνδικαλιστές» Δήμαρχοι, υπερχρεωμένων & υποθηκευμένων Δήμων με δάνεια(με υπέρογκα τοκοχρεολύσια που θα τα πληρώσουν στο μέλλον οι κάτοικοι όταν αυτοί έχουν φύγει), που μας λένε μάλιστα ότι … δεν ξέρει κανείς που πήγαιναν τα χρήματα των δανείων!!!
Η μάλλον ξέρουν, όπως ξέρει & ο Υπουργός Βούτσης που του καλύπτει(όπως έκαναν και οι προηγούμενοι), αλλά δεν το λένε ότι τα χρήματα των δημοτών φεύγουν στα ρουσφέτια και ως  μαύρο χρήμα σε Τράπεζες στην Ελβετία  όπως το κατηγορητήριο κατά π. Δημάρχου αναφέρει.
«Σωτήρες Δήμαρχοι που  σε συνεργασία με τους εργολάβους και  επωνύμους ιδιώτες  (οι οποίοι θησαυρίζουν από τις παράνομες πολεοδομικές υπεραξίες & άλλες επιβαρυντικές αντισυνταγματικές  δραστηριότητες για την ζωή των κατοίκων), καταστρέφουν τις πόλεις που υποτίθεται ότι έχουν εκλέγει για να προστατέψουν
50 άτομα την μέρα βλέπουμε στα γραφεία μας και τα 49 θέλουν δουλειά, είχε πει ο Πατούλης, λες και δεν υπάρχει Σύνταγμα και οι Δήμοι είναι μαγαζί τους.
& έχεις και το ΚΚΕ πρωτοστατώντας να κατηγορεί τηνΚυβέρνηση όχι γιατί δεν ελέγχονται οι παρανομίες των Δημάρχων, αλλά γιατί δεν παίρνουν και αλλά χρήματα οι Δήμοι από το Κράτος, δηλαδή να κοπούν και άλλο οι συντάξεις και να επιβληθούν νέου φόροι στους πολίτες που δουλεύουν σκληρά στον ιδιωτικό τομέα, για να πληρώνονται τα διακομματικά ρουσφέτια της διαφθοράς, άντε πάλι και τούτο.
Βαλε παράνομα το παιδί μου(που δεν είναι άξιο να διαγωνιστεί ισότιμα με τους άλλους ανέργους νέους), στον Δήμο & θα αλλάξω κόμμα και θα σου φέρνω 20 ψήφους είναι συνήθως η ανταλλαγή πελατειακού διορισμού  με συνειδήσεις , και μετά μας λένε   με θράσος οι Δήμαρχοι ότι εκλέχτηκαν νόμιμα  γιατί τους  θέλει ….ο Λαός .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου