Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Που είσαι Γιάννη Αρίδα για να δεις, από τον Πατούλη ότι θα ετύγχανες τιμής!!!

Στη 1:00 μ.μ. η τελετή στη συμβολή των οδών Μεσογείων & Χλόης, για να λάβει η πλατεία το όνομα του Γιάννη Αρίδα
Είναι μην γελοιοποιηθείς μια φορά!!! Μετά συνηθίζεις & δεν έχεις αίσθηση της πραγματικότητας ... Αν μάλιστα πίνεις και ΟΥΖΟ με τον Αλαφούζο, μπορείς απενοχοποιημένα να βροντοφωνάζεις:
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για την ΨΗΦΟ να ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ» !!!
Ο Πατούλης σε μία απεγνωσμένη ΜεταΦυσική πλέον προσπάθεια να αλλάξει το κλίμα(το οποιο ήδη το έφαγε ο Γάδαρος που λένε και στη Χίο), άρχισε να ανασταίνει τεθνεώτες ΠΑΣΟΚους, δίνοντας τα ονόματά τους σε οδούς, πεζογέφυρες & εγώ δεν ξέρω που αλλού θα σκεφτεί να βαφτίζει σαν τον Μητσοτάκαρο... προκειμένου να δει(εκτός από την δική ψήφο - η σύζυγός του μάλλον ψηφίζει στην Πεύκη), και καμμία άλλη ψήφο στην κάλπη των δημοτικών εκλογών...                                                               
Μετά τους σχωρεμένους, Γ. Σταυρουλάκη & Γ. Αντωνόπουλο, ήρθε και η σειρά του φίλου μου Γιάννη Αρίδα να ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ από τον ΤρισΜΕΓΙΣΤΟΝ Γεώργιον Πατούλην.                                 
Βρε Γιάννη μου πως θα την αντέξεις τέτοια και τόση ΤΙΜΗ;
Στα ουζάκια που έχουμε πιεί(θυμάσαι που), πρέπει φίλε με κάποιον τρόπο να την ανταποδώσεις αυτήν την Υπέρτατη ΤΙΜΗ!!! Εάν υπάρχει εκλογικό Κέντρο εκεί στον ΑΔΗ, δίνε κι ένα ψηφοδέλτιο του Πατούλη να ξεχρεώσεις αυτην την υποχρέωση όπου και όπως μπορείς!!!
Σε παρακαλώ μόνο εάν συναντήσεις τον αείμνηστο Σταύρο Κουγιουμτζή(που με γνωρίζει), να του ζητήσεις να σου αφιερώσει εκ μέρους μου το δικό του τραγούδι:

«Του κάτω κόσμου τα πουλιά και τα παγώνια
με φως και νύχτα σου κεντούν μια φορεσιά
άνθρωποι τρίζουν κι ακονίζουν τα σαγόνια
πηδούν και τρέχουν και σε φτάνουν στα μισά»
!!!
Ααα! Μην ξεχάσω ...Η πλατεία που θα λάβει την Κυριακή το όνομά σου στην Κοκκινιά στη 1 μ.μ., είναι εκείνη που δημιουργήθηκε με όλες τις προδιαγραφές εν μία νυκτί, παραμονές των προηγούμενων δημοτικών εκλογών.
Μη μου πεις ότι δεν την θυμάσαι; Στη συμβολή των οδών Μεσογείων και Χλόης, η οποία βέβαια έχει κάποιες ιδιαιτερότητες αναφορικά με την σήμανση ...αλλά εκεί θα επικεντρώσουμε το ενδιαφέρον μας τώρα;

Κοίταξε να το χαρείς βρε Γιάννη, να το χαρείς με την ψυχή Σου!!!
Να γνωρίζεις επίσης Γιάννη Αρίδα πως κατόπιν σχετικής εισήγησης του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, ο Δήμος Αμαρουσίου στο πρόσωπό σου τιμά τον άνθρωπο (ΕΣΕΝΑ), που με το έργο και το παράδειγμά σου αποτέλεσες πρότυπο ζωής για τη νεολαία της πόλης μας και αγάπης για τον αθλητισμό.


                                 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου