Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Συνάντηση Κώστα Βλάχου με τους κεραμίστες

Κεραμική_site
Ο Δήμος Αμαρουσίου θα παραμείνει θεματοφύλακας της κεραμικής τέχνης & της παράδοσης
Με το προεδρείο της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών (ΠΕΚΑ)  συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης 6 Μαΐου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» & υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος, μαζί με τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού κ. Αλέκο Πετρούτσο (γόνο της γνωστής οικογένειας αγγειοπλαστών).
Ο κ. Βλάχος με τον κ. Πετρούτσο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν επί μακρόν με τον πρόεδρο της ΠΕΚΑ κ. Νικόλαο Βαλλάτο, πάνω σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους κεραμίστες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια πολλά έχουν ακούσει, αλλά ελάχιστα έχουν δει να πραγματοποιούνται.
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»  κ. Κ. Βλάχος διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της ΠΕΚΑ ότι ο συνδυασμός, γνωρίζοντας την ιστορία της κεραμικής και τη συμβολή της στην ανάδειξη της πόλης, καθώς και όλες εκείνες τις δραστηριότητες

που έκαναν το Δήμο γνωστό στην Ευρώπη με την αδελφοποίηση κατά το παρελθόν με την κεραμούπολη FAENZA της Ιταλίας, ως διοίκηση του Δήμου, θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να σταθεί αρωγός στις επιδιώξεις των κεραμιστών, ώστε η κεραμική τέχνη να παραμείνει πολιτιστική ταυτότητα όχι μόνον της πόλης του Αμαρουσίου, αλλά και της χώρας.
«Ο συνδυασμός μας κι εγώ αυτοπροσώπως», δήλωσε ο κ. Βλάχος, «θα βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των κεραμιστών της πόλης, αλλά και της Πανελλήνιας Ένωσης Κεραμιστών και Αγγειοπλαστών στηρίζοντας το έργο τους.
Ο Δήμος Αμαρουσίου θα παραμείνει θεματοφύλακας της κεραμικής τέχνης και της παράδοσης».

                                                 Γραφείο Τύπου Συνδυασμού
                                                 «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου