Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Περιοδεία Κ. Βλάχου στην περιοχή Πολυδρόσου

Περιοδεία στην περιοχή Πολυδρόσου στο Μαρούσι, έκανε το πρωί του Σαββάτου 3 Μαΐου, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ και υποψήφιος δήμαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος, μαζί και με στελέχη του συνδυασμού του.
DSC00911_deltioΚατά την περιοδεία του κ. Κ. Βλάχος, διαπίστωσε μια εγκατάλειψη των πεζοδρομίων της περιοχής και είχε την ευκαιρία να μιλήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής και να ακούσει όλα τα θέματα που τους απασχολούν και ιδιαιτέρως για το τμήμα της οδού Φραγκοκκλησιάς που επί έτη παραμένει εκτός σχεδίου και χωρίς πεζοδρόμια στην είσοδό της από Αμαρουσίου – Χαλανδρίου, παρά τις όποιες υποσχέσεις της Διοίκησης Πατούλη επί του θέματος της ένταξης στο σχέδιο.
«Ο δήμαρχος Πατούλης θυμάται την περιοχή πάντοτε λίγο πριν τις εκλογές», είπαν οι κάτοικοι στον υποψήφιο δήμαρχο κ. Βλάχο και τα στελέχη του συνδυασμού.
Ο κ. Βλάχος δεσμεύθηκε ότι αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του Δήμου, θα αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα και ιδιαιτέρως τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ώστε να μην επιβαρυνθεί και άλλο η περιοχή, δημιουργώντας επιπλέον και δρόμους ήπιας κυκλοφορίας σε ορισμένα τμήματα.

DSC00912_deltioΕπανέλαβε δε την πάγια θέση του συνδυασμού, πως όλες οι ρυθμίσεις -και όχι μόνο στην περιοχή του Πολυδρόσου -  θα γίνονται ύστερα από επαφή, συνεννόηση και συνεργασία με τον τοπικό σύλλογο και τους κατοίκους.
«Θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων και μετά τις εκλογές», δήλωσε ο κ. Κωνσταντίνος Βλάχος καταγγέλλοντας ταυτόχρονα την αδιαφορία της Διοίκησης Πατούλη και τον εντυπωσιασμό που δημιουργεί χωρίς να επιλύει πραγματικά τα προβλήματα, όπως η διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς προς τα Βριλήσσια χωρίς ευρύτερο σχεδιασμό για την περιοχή, η οποία θα επιβαρυνθεί από τη νέα διαμπερή κυκλοφορία.

                                                      Γραφείο Τύπου Συνδυασμού
                                                     ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου