Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Κ. ΒΛΑΧΟΣ: «Αυτοαναιρέθηκε για μια ακόμα φορά ο κ. Πατούλης»!

«Λέγε - λέγε, σας καταλάβαμε κ. Πατούλη»
                        Απάντηση στη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αμαρυσία»
Στη συνέντευξη–ποταμό που έδωσε στην εφημερίδα «ΑΜΑΡΥΣΙΑ ο κ. Πατούλης, για μια ακόμα φορά, αυτοαναιρέθηκε. Στην προσπάθειά του να δυσφημίσει τον επικεφαλής του συνδυασμού «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» και υποψήφιο δήμαρχο κ. Κωνσταντίνο Βλάχο, το μόνο που κατάφερε ήταν, μέσα σε δέκα αράδες, να φάσκει και αντιφάσκει.
Ρωτήθηκε ο κ. Πατούλης, τι έχει να πει για το θέμα της κακοδιαχείρισης των οικονομικών του Δήμου, το οποίο του επισημαίνει καιρό τώρα ο κ. Κ. Βλάχος και αντί να δώσει σαφή απάντηση, αναλώθηκε στο εάν ο κ. Βλάχος έχει στοιχεία να αποδείξει τους ισχυρισμούς του. Αρκέστηκε να αναφέρει, παντελώς αόριστα, ότι για τη διαχείρισή του μιλούν τάχα οι Ισολογισμοί, οι Απολογισμοί κλπ.
Όταν, στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος του παρατήρησε επί λέξει «Όσα λέτε όμως, δεν απαντούν στην ουσία όσων ισχυρίζεται ο κ. Βλάχος», ο κ. Πατούλης άρχισε το γνωστό τροπάρι περί των συγγενών του κ. Βλάχου και περί του ότι «για όλα φταίνε οι προηγούμενοι».
Άλλαξε δηλαδή την κουβέντα, αναγκάζοντας τον δημοσιογράφο να επανέλθει: «Επανέρχομαι και σας ρωτώ, είστε ικανοποιημένος για τον τρόπο με τον οποίο διαχειριστήκατε τα οικονομικά του Δήμου;».
Οπότε, ο κ. Πατούλης, απαντώντας πάλι με γενικολογίες, δικαίωσε άθελά του τον κ.  Βλάχο, όταν συνόψισε λέγοντας, επί λέξει:  «…καταφέραμε να δημιουργήσουμε για πρώτη φορά πλεόνασμα στον προϋπολογισμό το 2014». Ομολόγησε δηλαδή, ότι από το 2007 που ανέλαβε, κατάφερε να υποβάλει πλεονασματικό προϋπολογισμό μόλις το 2014, δηλαδή το έτος των εκλογών.
Το με ποιες αλχημείες κατάφερε ο κ. Πατούλης να παρουσιάζει ‘πλεόνασμα’ είναι μεγάλη κουβέντα που με κάθε τρόπο ο ίδιος αποφεύγει να την κάνει.
Αξίζει ωστόσο να θυμίσουμε αυτό, που κατ’ επανάληψη έχουμε επισημάνει, ότι δηλαδή, σύμφωνα με τον Απολογισμό του 2013:
Ο Δήμος εισέπραξε για Καθαριότητα και Ηλεκτροφωτισμό από Δημοτικά Τέλη 22.376.855 ευρώ.
Οι αντίστοιχες δαπάνες δεν ξεπέρασαν τα 6.960.345 ευρώ.
Η διαφορά των 15.416.510 ευρώ, έπρεπε να επιστραφεί στους Δημότες μέσω των αντίστοιχων υπηρεσιών, αφού εκ του νόμου τα τέλη αυτά είναι ανταποδοτικά.
Είναι προφανές ότι όσο πλησιάζουν οι εκλογές, ο αγαπημένος των καναλιών Δήμαρχος έχει αρχίσει και τα μπερδεύει για τα καλά. Γι’ αυτό προτιμά να ασχολείται με τους συγγενείς του κ. Βλάχου, αν και είναι γνωστό ότι ως κατηγορούμενος σε Δικαστήριο ο κ. Πατούλης έχει ζητήσει «συγγνώμες» για όσα χωρίς αποδείξεις ισχυριζόταν εις βάρος τους.
Ο συνδυασμός «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ» θα συνεχίσει να δίνει τον αγώνα με καθαρές θέσεις και απόψεις και όχι με συκοφαντικές στρατηγικές του τύπου «λέγε, λέγε, όλο και κάτι θα μείνει». Ο κόσμος του Αμαρουσίου, έχει πια καταλάβει τη διαφορά του νέου από το παλιό και στις 18 Μαΐου θα δώσει τη λύση που πρέπει για τον τόπο μας.

                                                                Γραφείο Τύπου Συνδυασμού
                                                   «ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου