Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Υποψήφιοι Δήμαρχοι στηριγμένοι σε πήλινα πόδια»

Αυτή την φορά οι υποψήφιοι δήμαρχοι δεν απέκρυψαν την αλήθεια για τις κομματικές τους «εξαρτήσεις», όπως αρκετοί κάνουν στις επαφές τους με πολίτες στην πόλη, δηλώνοντας ανεξάρτητοι για να παγιδέψουν τους ψηφοφόρους. Στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ απεκάλυψαν την αλήθεια.
Έτσι, εκτός από εμάς που δηλώσαμε ανεξάρτητοι από κόμματα, καθώς στηριζόμαστε αποκλειστικά στις δικές μας πράξεις, δυνάμεις και γνώσεις, όλοι οι άλλοι δήλωσαν ότι στηρίζονται, Πατούλης από Σαμαρά, Μαγιάκης από Τσίπρα, Βλάχος από Βενιζέλο - Κουβέλη, Φωτόπουλος από ΚΚΕ και Πολυχρονιάδης από «ΑΝΤΑΡΣΥΑ». 
Και αυτό σε μια στιγμή που οι πολίτες έχουν πλέον αντιληφθεί ότι η σφηκοφωλιά της διαφθοράς είναι όλα τα γνωστά κόμματα που συνεργάζονται ή ανέχονται τη διάβρωση και τη λεηλασία της χώρας και τον πολιτών από συγκεκριμένους ιδιώτες, οι οποίοι σε αντάλλαγμα τους στηρίζουν και τους προβάλλουν. 
Φυσικό βέβαια είναι ότι κάθε κόμμα στηρίζει ως εκάστοτε «επικεφαλής» έναν καλό και υπάκουο «κομματικό υπάλληλο».
Το εδώ παράδειγμα της υποψηφιότητας  Κώστα Ρώτα, ο οποίος μόλις του αφαίρεσε τη στήριξη η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μετατράπηκε(μετά το ό,τι συνέβη το 2006) σε ένα δημοτικό σύμβουλο αντίπαλου συνδυασμού(τελευταίας σειράς), που και από εκεί πρόσφατα έφυγε και πήγε πάλι στο απέναντι ψηφοδέλτιο. Φυσικά, ούτε καν ξανασκέφτηκε να είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος με τις δικές του δυνάμεις.

Όλα τα ανάλογα μέχρι σήμερα παραδείγματα επιβεβαιώνουν ότι οι κομματικοί υποψήφιοι αδαείς ή αδιάφοροι για τους πολίτες και για το πώς θα λυθούν τα τεράστια προβλήματα που τους βασανίζουν, στηρίζονται σε εύθραυστα πήλινα πόδια και φυσικά την άλλη μέρα θα μετράνε τους ψηφοφόρους σαν κουκιά του κόμματός τους. 
Ποιος πιστεύει ότι ο Πατούλης θα τολμούσε να κατέβαινε σήμερα στις εκλογές, μετά μάλιστα την καταστροφή που έχει προκαλέσει στο Μαρούσι, αν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ του τράβαγε το χαλί και στήριζε κάποιον άλλο;
Ή εάν ο ΣΥΡΙΖΑ έδινε τη στήριξη στον άλλο διεκδικητή, ποιος πιστεύει ότι ο Μαγιάκης θα επιχειρούσε να δημιουργήσει με το ανύπαρκτο 4 χρόνια έργο του, νέο ανεξάρτητο συνδυασμό;
Εδώ βλέπουμε τον Βλάχο, ο οποίος για να πάρει ένα 5% που εκπροσωπούν (αν δεν υπάρξει αποχή) τα δυο κόμματα μαζί, δέχτηκε να τον στηρίζει ο Βενιζέλος και ο Κουβέλης, που μαζί με τον Σαμαρά έπνιξαν τη χώρα στην ανεργία και στην ανέχεια και έσπρωξαν τους νέους στην ξενιτιά.
Πού βασίζονται, όμως, αυτοί οι «κομματάνθρωποι» και δίνουν σκληρό αγώνα να αρπάξουν κάποια στήριξη για να επιβιώσουν πολιτικά;
Σ’ αυτό που ο Τσώρτσιλ, αμέσως μετά την Κατοχή επίσημα δήλωσε: «Όσο διατηρούμε το ρουσφέτι, τις παράνομες εξυπηρετήσεις του ενός Έλληνα εις βάρος του άλλου, θα έχουμε τον λαό αυτό γονατισμένο και θα τρέχει από πίσω από κάθε τυχάρπαστο πολιτικό».
Πάνω σε αυτό, σε όλα τα κόμματα που διαχειρίζονται τη διαφθορά, στηρίζονται πολλοί για να επιβιώσουν και δεν ήταν τυχαίο ότι ο Βενιζέλος, μαζί με τον Συνασπισμό και τον Σκυλάκο του ΚΚΕ, πήγαν μαζί στον Άρειο Πάγο και επιτέθηκαν στον εισαγγελέα για να στηρίξουν τον Παυλόπουλο που μοίραζε σε όλα κόμματα τα ρουσφέτια, για να έχει η κυβέρνηση την ανοχή τους.
Και φυσικά, τεράστιο στήριγμα της διαφθοράς είναι η αποχή των σκεπτόμενων και συνειδητοποιημένων πολιτών, που απογοητευμένοι από τα κόμματα δεν συμμετέχουν και δεν ερευνούν εναλλακτικές καθαρές λύσεις.

                           Συνδυασμός  «ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΑΡΟΥΣΙ» 
                    Δορύλαος  Κλαπάκης, υπ.  Δήμαρχος Αμαρουσίου
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου