Σάββατο 10 Μαΐου 2014

«Γης Μαδιάμ» έκαναν Λαϊκή στο Μαρούσι, Αντι-Εξουσιαστές & ΧρυσΑυγίτες

 Άγριο ξύλο Αντι-Εξουσιαστών & ΧρυσΑυγιτών στο Μαρούσι!!!
                       Δύο τραυματίες χτυπημένοι από ρόπαλα
Σύμφωνα με το «www.newsit.gr» που επικαλείται την Αστυνομία - σε συμπλοκές μεταξύ Αντιεξουσιαστών και Χρυσαυγιτών σε Λαϊκή Αγορά της πόλης μας, τραυματίστηκαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής!!!
Πάντα με πληροφορίες που προέρχονται από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, οι άγνωστοι που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους φορώντας κράνη επιτέθηκαν σε ομάδα περίπου 10 ατόμων της Χρυσής Αυγής που έκαναν εκείνη την ώρα πικετοφορία.
Από τη συμπλοκή με ρόπαλα τραυματίστηκα νελαφριά στο κεφάλι 2 άτομα, ένας άνδρας και μία γυναίκα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ''Ερυθρός''.
Η επίθεση αυτή πάντως δεν έμεινε αναπάντητη από τους Χρυσαυγίτες.
Αστυνομικές πηγές αναφέρουν, ότι λίγη ώρα μετά το επεισόδιο στο Μαρούσι,  μέλη της Χρυσής Αυγής έριξαν ναυτική φωτοβολίδα σε γνωστό αντιξουσιαστικό στέκι στον Κορυδαλλό και αυτόί που ήταν μέσα ανταπάντησαν πετώντας έναν πυροσβεστήρα.
Αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο NewsIt και η οποία διατηρεί μανάβικο στο σημείο δήλωσε πως κάποιοι επιτέθηκαν σε ένα άτομο και τον είχαν ρίξει στο δρόμο κλωτσόντας και χτυπώντας τον. Όπως σημείωσε φορούσαν όλοι μαύρα ρούχα και δεν ήξερε εάν επρόκειτο για χρυσαυγίτες ή αντιεξουσιαστές.
 
                                    
         ►Η ανακοίνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
Δολοφονική  χαρακτηρίζει την επίθεση (παρακρατικών κουκουλοφόρων όπως ισχυρίζεται), που δέχτηκε ομάδα υποψηφίων της Ελληνικής Αυγής, η οποία «τόλμησε» να μεταλαμπαδεύσει τις θέσεις τους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε Λαϊκή Αγορά του Αμαρουσίου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε η
Χρυσή Αυγή!
Ένοπλη ομάδα, τονίζει, 50 παρακρατικών με κράνη, κουκούλες, ρόπαλα και άλλα φονικά εργαλεία, έχοντας σαφείς προθέσεις ανθρωποκτονίας, εισέβαλλαν στην Λαϊκή Αγορά και επιτέθηκαν σε γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους”.
Η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για τρεις σοβαρά τραυματισμένους, ενώ αναφέρει πως “το μοιραίο απεφεύχθη με την παρέμβαση εργαζομένων στην Λαϊκή Αγορά και απλών πολιτών”.
Καυτηριάζει επίσης το γεγονός πως δεν έγινε καμία σύλληψη, με την Ελληνική Αστυνομία να χαρακτηρίζεται “για άλλη μια φορά απούσα”, ενώ η το κείμενο καταλήγει ως εξής:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου