Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Oι πρωταθλητές «κυβίστησης» & τα «μαθήματα πολιτικής συμπεριφοράς»!!!

Με αφορμή το περιεχόμενο ανακοίνωσης της προσκείμενης στο ΣΥΡΙΖΑ Δημοτικής Παράταξης «Κόντρα στον Καιρό» (που για να ξεγελάσει τους συμπολίτες μας έχει μετονομαστεί σε Ενότητα, Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι), σχετικά με το ζήτημα της τιμής ζώνης στις Εργατικές Κατοικίες, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Η νέα Γυμνάστρια του GAP,
για ακόμα καλύτερες κυβιστήσεις!!!
Η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου έχει αποδείξει στην πράξη ότι ξέρει να διεκδικεί με επιτυχία από την Κεντρική Εξουσία έργα και παρεμβάσεις που δίνουν λύσεις στα προβλήματα των κατοίκων του Αμαρουσίου. Όσο λοιπόν κι αν προσπαθούν να απαξιώσουν την πρωτοβουλία του Δημάρχου Γιώργου Πατούλη, να ασκήσει πίεση στο Υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να αλλάξουν οι τιμές ζώνης στην Π.Ε. Εργατικών Κατοικιών, δεν θα τα καταφέρουν.
Οι κάτοικοι σε όλο το Μαρούσι γνωρίζουν καλά:
ότι η Διοίκηση Πατούλη είναι η Διοίκηση των έργων
ότι η παράταξη «Κόντρα στον Καιρό» (ή όπως αλλιώς λέγεται) είναι η παράταξη του μηδενισμού και της απαξίωσης κάθε δημιουργικής προσπάθειας στην πόλη. Είναι η παράταξη που επενδύει στη μιζέρια και την ανασφάλεια των συμπολιτών μας για να εξυπηρετήσει κοντόφθαλμα μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Επίσης, καλό θα ήταν η παράταξη «Κόντρα στον Καιρό» (ή όπως αλλιώς λέγεται) να μας ξεκαθαρίσει αν η υπόσχεση που δίνει στους συμπολίτες μας για αγώνες και κινητοποιήσεις υπέρ των συμφερόντων τους μετά τις εκλογές, είναι αντίστοιχης σοβαρότητας με τις θέσεις που κατά καιρούς έχουν παρουσιάσει ο αρχηγός και τα στελέχη του κομματικού τους φορέα.
Θέσεις όπως «θα σκίσουμε στα σκαλοπάτια της Βουλής το μνημόνιο», «θα διαγράψουμε το επαχθές χρέος», «θα διώξουμε με τις κλωτσιές την τρόικα», « η δραχμή δεν είναι για μας ταμπού», κλπ., τις οποίες φυσικά πήραν πίσω σε σύντομο χρονικό διάστημα, επιδεικνύοντας τη μοναδική τους ικανότητα σε πολιτικές κυβιστήσεις.
Κυβιστήσεις που αποδεικνύουν στην πράξη ποιοι είναι αυτοί που βλέπουν τους συμπολίτες μας ως ψηφοφόρους και μόνον και ποιοι είναι αυτοί, που με το έργο, τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους, τους σέβονται πραγματικά. Η Διοίκηση Πατούλη σέβεται τους πολίτες του Αμαρουσίου, γι’ αυτό και δεν δεχόμαστε μαθήματα πολιτικής συνέπειας και συμπεριφοράς από την παράταξη των πρωταθλητών της κυβίστησης. Δεν δεχόμαστε μαθήματα από μια παράταξη που πιστεύει ότι αρκεί να αλλάξει το όνομα της, για να ξεγελάσει τους πολίτες για τις πραγματικές της προθέσεις.

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου