Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Σύγχρονο Γυμναστήριο απέκτησε το Τμήμα Ασφαλείας Αμαρουσίου

Στην τελετή των εγκαινίων ενός σύγχρονου γυμναστηρίου του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου, που θα εξυπηρετεί όλο το αστυνομικό προσωπικό των συστεγαζόμενων υπηρεσιών, παρέστη ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης, προσκεκλημένος από το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας, Αστυνόμο Α΄ κο Φώτη Τζελέπη.
Ο  Δήμαρχος κος  Γιώργος Πατούλης έκοψε την κορδέλα εγκαινιάζοντας το νέο γυμναστήριο, συγχαίροντας το Διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας για την ανάληψη της πρωτοβουλίας εγκατάστασης γυμναστηρίου εντός του χώρου της υπηρεσίας.
«Με την πρωτοβουλία σας αυτή, παρέχεται την ευκαιρία στα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας να βρίσκονται σε άριστη φυσική κατάσταση κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Είμαστε αρωγοί και στηρίζουμε την προσπάθεια σας, προάγοντας την εποικοδομητική συνεργασία των δύο φορέων, προς όφελος της ασφάλειας των πολιτών στο Μαρούσι» σημείωσε ο κ. Πατούλης.
 Από την πλευρά του ο κ. Τζελέπης εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς το Δήμαρχο Αμαρουσίου για τη σημαντική συμβολή του στην λειτουργία του γυμναστήριου, καθώς με παρέμβασή του διατέθηκε προσωπικό των εξωτερικών συνεργείων του Δήμου και υλικά μέσα, παράλληλα με τη ευγενική προσφορά πολιτών της πόλης για την κατασκευή του γυμναστηρίου, χωρίς να επιβαρυνθεί η Ελληνική Αστυνομία.         
Στην εκδήλωση των εγκαινίων παραβρέθηκε επίσης ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ κος Νικόλαος Κάββαλος.                         
Το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β.Α. Αττικής, το Τμήμα Αλλοδαπών, το Τμήμα Ναρκωτικών, το Ο.Π.Κ.Ε. (ομάδα πρόληψης καταστολής εγκληματικότητας) και το Τμήμα Διαβατηρίων
Οι συστεγαζόμενες υπηρεσίες με το Τμήμα Ασφαλείας, οι εργαζόμενοι των οποίων θα εξυπηρετούνται στο νέο γυμναστήριο είναι:
Το Αστυνομικό Τμήμα Αμαρουσίου, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Β.Α. Αττικής, το Τμήμα Αλλοδαπών, το Τμήμα Ναρκωτικών, το Ο.Π.Κ.Ε. (ομάδα πρόληψης καταστολής εγκληματικότητας) και το Τμήμα Διαβατηρίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου